Friturist

Niets zo Belgisch als die frituur op elk dorpsplein. Wil je een eigen frituur starten of wil je werken in een frituur? Dan is de opleiding Friturist een aanrader als basisvorming, die voorbereidt op het algemeen technisch, commercieel, financieel, administratief en vooral praktisch uitoefenen van het beroep.

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Langlopende opleidingen
  • Beroepsopleiding
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

De gecertificeerde opleiding Friturist heeft tot doel op een deskundige en verantwoorde wijze informatie en praktische kennis aan te reiken voor het uitbaten van een frituur. Deze opleiding wordt gesteund door de beroepsvereniging NAVEFRI-UNAFRI.

Doelgroep

Iedereen die wenst een frituur uit te baten

Grondstoffen en warenkennis met specifieke praktijk (28u)

  • De aardappel
  • Bijproducten: oliën, vetten, snacks en sauzen
  • Praktijk bakken

Toegepaste bedrijfsvoering voor de friturist (28u)

  • Hygiëne en autocontrolegids (HACCP)
  • Kostenstructuur en basis bedrijfsvoering
  • Inrichting en apparatuur
  • Beroepsreglementering
  • Commercieel beleid: frietkotcultuur en marketing

Eindproef

  • Hasselt

Messen wetten en onderhouden

€60.00 €49.59
  • Hasselt

Creatieve fingerfood

€125.00 €103.31
  • Hasselt

Foodlab specialist

€750.00 €619.83
  • Hasselt

Streetfood Academy: uitbater van een foodtruck

€250.00 €206.61
  • Hasselt

Dresseertechnieken

€125.00 €103.31