Frituuruitbater

Niets zo Belgisch als die frituur op elk dorpsplein. Wil je een eigen frituur starten of wil je werken in een frituur? Dan is de opleiding Frituuruitbater een aanrader als basisvorming, die voorbereidt op het algemeen technisch, commercieel, financieel, administratief en vooral praktisch uitoefenen van het beroep.

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Langlopende opleidingen
  • Beroepsopleiding
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

De gecertificeerde opleiding Frituuruitbater heeft tot doel op een deskundige en verantwoorde wijze informatie en praktische kennis aan te reiken voor het uitbaten van een frituur. Deze opleiding wordt gesteund door de beroepsvereniging NAVEFRI-UNAFRI.

Doelgroep

Iedereen die wenst een frituur uit te baten en hiervoor lichamelijk geschikt is.

  • Warenkennis en grondstofffen
    • de aardappel
    • oliën en vetten
    • bijproducten en sauzen
  • Inrichting en infrastructuur
  • Toegepaste bedrijfskennis van de frituur
    • wetgeving
    • BTW-reglementering
    • kostprijs
  • Hygiëne en veiligheid
    • hygiënegids frituren
    • brandveiligheid en -preventie
    • EHBO
  • Praktijk
    • veligheid: praktijk (brandveiligheid en brandpreventie)
    • praktijk frieten en bijproducten

Enkele lessen zullen doorgaan op verplaatsing. U krijgt dit tijdig doorgegeven via het lessenrooster.

  • Hasselt

Grootkeukenmanager

€450.00 €371.90
  • Hasselt

Dresseertechnieken

€125.00 €103.31
  • Hasselt

Messen wetten en onderhouden

€60.00 €49.59
  • Hasselt

Tapas

€125.00 €103.31
  • Hasselt

Streetfood Academy: Texas BBQ, Southern comfort food

€155.00 €128.10