Prijs: 
Inschrijving €160 (incl. btw)
Extra kosten:
  • Grondstoffen: €90.00

Bespaar op deze opleiding

De Oosterse keuken is een bonte wereld van heerlijke smaken, geuren en kleuren. Ze is rijk en veelzijdig, met smaakpaletten die gaan van zoet tot hartig en van mild tot vurig. Zowat elk Aziatisch land heeft zijn eigen typische kookcultuur, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: de ingrediënten die ze in hun gerechten gebruiken zijn vers, knapperig, lekker en gezond.

Vooral in Japan zijn gerechten stuk voor stuk culinaire kunstwerkjes die bereid en gepresenteerd worden met veel aandacht. In de presentatie van het eten toont de chef een stukje van zichzelf en van zijn vakmanschap. Ook geldt het 'less is more'-principe. Minimalisme en harmonie vormen een belangrijk kenmerk van de pure gerechten en de presentatie ervan. Japans eten is een totaalervaring waarvan je kan genieten met al je zintuigen. Eten is er als ademen…

Gaat u mee op reis naar Azië ? Het wordt een ontdekkingsreis van basisprincipes, elegante combinaties en culinaire geheimen, heerlijk koken en proeven, een volledige en geslaagde kook- en eetervaring.

Praktische informatie: 
Campus Startdatum Startuur Lesmomenten Aantal uren
Hasselt 07-11-2017    19:00 3 di av 9 Schrijf in
Doelgroep: 

Horeca uitbaters, keukenchefs en hun medewerkers.