Gin distilleren

Maak je eigen gin en breng hem succesvol op de markt!

Sector
Duurtijd
  • Nog geen startdatum bekend. Klik op "Hou me op de hoogte", wij doen de rest
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

In deze korte maar intensieve opleiding brengt Peter Beerten van 'Distillery Massy' je alles bij wat je nodig hebt om je eigen gin op de markt te brengen. In groep zullen jullie enkele gin's distilleren, bottelen en degusteren. Maar ook het commercieel plan, wetgeving en de zakelijke aspecten komen aan bod.

Doelgroep

Iedereen die de ambitie heeft om zelf een gin op de markt te brengen.

Les 1

  • Algemene basis
  • Oorsprong
  • Wetgeving
  • Fermentatie of maceratie?

Les 2

  • Maceraten leren onderscheiden
  • Een maceraat samenstellen

Les 3

  • Commercieel plan
  • Zakelijke aspecten

Les 4

  • Distilleren
  • Afwerken

Les 5

  • Bottelen
  • Degusteren

In deze korte maar intensieve opleiding brengt Peter Beerten van 'Distillery Massy' je alles bij wat je nodig hebt om je eigen gin op de markt te brengen. In groep zullen jullie enkele gin's distilleren, bottelen en degusteren. Maar ook het commercieel plan, wetgeving en de zakelijke aspecten komen aan bod.

  • Hasselt

Inleiding tot kelner

€110.00 €90.91
  • Hasselt

Sommelier

€610.00 €504.13
  • Hasselt

Zytholoog/Bierkenner

€385.00 €318.18
  • Hasselt

Microbrouwer-craftbrewer

€525.00 €433.88
  • Hasselt

Aspirant sommelier

€590.00 €487.60