Gin distilleren
Gin distilleren

In detail
In deze korte maar intensieve opleiding brengt Peter Beerten van 'Distillery Massy' je alles bij wat je nodig hebt om je eigen gin op de markt te brengen. In groep zullen jullie enkele gin's distilleren, bottelen en degusteren. Maar ook het commercieel plan, wetgeving en de zakelijke aspecten komen aan bod.
Voor horeca-opleidingen kan je annuleren tot 7 dagen vóór de startdatum. Nadien is geen terugbetaling mogelijk, noch voor het inschrijvingsgeld, noch voor de grondstoffen. (zie verkoopvoorwaarden)
Iedereen die de ambitie heeft om zelf een gin op de markt te brengen.
Programma
Bekijk het volledige programma
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?Les 1
- Algemene basis
- Oorsprong
- Wetgeving
- Fermentatie of maceratie?
Les 2
- Maceraten leren onderscheiden
- Een maceraat samenstellen
Les 3
- Commercieel plan
- Zakelijke aspecten
Les 4
- Distilleren
- Afwerken
Les 5
- Bottelen
- Degusteren
Samenstelling prijs
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.