Google AdWords Advanced certified

Digitaal adverteren via Google zorgt voor een belangrijke impact op elke onderneming, ongeacht de grootte, het doelpubliek en de sector. Heel wat marketingdiensten besteden digitaal adverteren uit aan specialisten of huren een jonge medewerker in om digitale campagnes uit te werken.  Een van de belangrijkste tools om online te adverteren is via Google Search en andere zoekmachines.

In deze cursus krijg je een overzicht van de mogelijkheden van Search Advertising, hoe je een campagne in het zoeknetwerk kan opstellen en hoe je de prestaties van je campagne kan meten en optimaliseren. We geven tips hoe je kan slagen voor het Search Advertising examen.

Praktische informatie: 
Startdata zijn nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte of stel een vraag over deze opleiding.
Doelgroep: 

Iedereen die de cursus Google Advertising Fundamentals bij Syntra heeft gevolgd of die het online examen van Google Fundamentals succesvol heeft afgelegd. Enig inzicht in traditionele marketingbegrippen is vereist voor deze opleiding.

Programma: 

Deze opleiding bereidt deelnemers voor op het examen Google Search Advertising. Tijdens drie lesmomenten overlopen we de studiegids, tijdens het vierde lesmoment kan je deelnemen aan het online examen.