Google AdWords Fundamentals certified

Prijs: 
Inschrijving €365 (incl. btw)
Extra kosten:

  Bespaar op deze opleiding

  Digitaal adverteren via Google zorgt voor een belangrijke impact op elke onderneming, ongeacht de grootte, het doelpubliek en de sector. Heel wat marketingdiensten besteden digitaal adverteren uit aan specialisten of huren een jonge medewerker in om digitale campagnes uit te werken. Toch is het belangrijk dat iedereen die betrokken is de mogelijkheden en basisbeginselen van Google Advertising volledig begrijpt.

  In deze cursus leer je de basisbegrippen van Google Advertising en krijg je inzicht in de waarde van online adverteren. We zetten samen een eenvoudige AdWords campagne op en je leert hoe je de prestaties van je campagne kunt meten en optimaliseren. We geven tips hoe je kan slagen voor het Fundamentals examen.

  Praktische informatie: 
  Campus Startdatum Startuur Lesmomenten Aantal uren
  Hasselt 06-11-2017    19:00 4 ma av 12 Schrijf in
  Doelgroep: 

  Iedereen die een online campagne via Google Advertising wil gebruiken: medewerkers uit een marketingafdeling, (toekomstige) marketingmanagers, zaakvoerders van KMO’s en eenmanszaken. Enig inzicht in traditionele marketingbegrippen is vereist voor deze opleiding.

  Programma: 

  Deze opleiding bereidt deelnemers voor op het examen Google Advertising Fundamentals.
  Tijdens drie lesmomenten overlopen we de studiegids, tijdens het vierde lesmoment kunt u deelnemen aan het online examen.