Hoe maak ik mijn bedrijf zichtbaar op facebook?

Met haar 6.800.000 Belgische gebruikers heeft Facebook een sterke impact op onze hedendaagse communicatie en kan het potentieel een grote doelgroep van mensen bereiken. Maar hoe ga je als ondernemer op een correcte manier met dit platform om?

De rode draad doorheen deze workshop is de vraag hoe Facebook ook een ondersteuning kan zijn binnen het bedrijf waar je werkt. Tijdens deze dagsessie maak je aan de hand van praktische tips en oefeningen kennis met de professionele mogelijkheden van Facebook en leer je hoe je de juiste mensen bereikt met gerichte Facebook-berichten. De docent leert je om doelgroepen af te bakenen, de post af te stemmen op dit doelpubliek en geeft je tips om zoveel mogelijk likes en shares te genereren.

Docent:

Michaël Verbeeck deed ervaring op in diverse reclamebureaus, waar hij communicatieadvies gaf aan intussen meer dan 50 klanten en een brede kennis opdeed over strategie en social media marketing in de praktijk. Tegenwoordig is Michaël actief als zaakvoerder van Pavlov Branding, een vierkoppig merkadviesbureau. Daarnaast is hij ook docent bij Syntra Limburg en geeft hij regelmatig workshops, trainingen en lessen aan diverse groepen. Hij zet zich in zijn vrije tijd in binnen het bestuur van Junior Chamber International (JCI) en vzw Ter Wende.

*Deze opleiding gaat door te Officenter in Geel, eigen laptop meenemen is aangewezen.

Praktische informatie: 
Startdata zijn nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte of stel een vraag over deze opleiding.
Doelgroep: 

Elke zaakvoerder, ondernemer of medewerker die zijn bedrijf op een professionele manier zichtbaar wil maken op Facebook, zonder het risico te lopen op een negatief effect.

Programma: 

VM (9u30-12u30)

- Eigenschappen en voordelen van Facebook
- Particulier gebruik van een Facebook-profiel
   Facebook profiel aanmaken en optimaliseren
   Privacy en instellingen
   Facebook groepen

- Professioneel aan de slag met een Facebook-fanpagina
   Mogelijkheden en voordelen
   Beheersmogelijkheden en integraties

NM (13u30-17u00)

- Content Marketing op Facebook
   Content-types op Facebook en hoe ze te gebruiken
   Het ideale Facebookbericht
--> Waarover ga je communiceren?
--> Hoe communiceer je voor maximale impact?
- Mogelijkheden van Facebook Advertising