HR-update 1: Relance vanuit HR-perspectief (ism Liantis)

Hr-updates: blijf op de hoogte van alle nieuwigheden met impact op je hr-beleid (ism Liantis)

De wereld evolueert razendsnel. Die vele veranderingen hebben een grote impact op het hr-beleid van ondernemingen. Maar hoe zorg je als organisatie dat je je snel kan aanpassen aan een veranderende realiteit? Via de hr-updates die we samen met Liantis organiseren, blijf je op de hoogte van alle sociaaljuridische nieuwigheden die een impact hebben op je hr-beleid.

Hasselt

30/09/2021

m
d
w
d vm
v
z
z
Campusleren

Je komt naar de campus om te leren.

Livestream

Je kan een klassieke les ‘campusleren’ live meevolgen vanop afstand.

Inschrijvingsprijs
Duurtijd
 • 1 sessie
Locatie
 • Hasselt
Kenmerken opleiding
 • Kortlopende opleidingen
 • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
 • kmo-portefeuille

 • opleidingscheques

Dit is een ontbijtsessie van 8u30 tot 10u30.

Waarom deze opleidingssessies?
De vele veranderingen van de afgelopen maanden én de (digitale) evoluties die er ongetwijfeld nog zitten aan te komen, hebben een grote impact op ondernemingen en hun hr-beleid. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw kmo of organisatie klaar is om de toekomst aan te kunnen én ondertussen verder te groeien?
Tijdens de hr-updates zoomen we telkens in op een centraal, actueel thema dat verband houdt met je hr-beleid. Denk maar aan de mix tussen thuiswerk en werken op de werkplek. Of de gevolgen van nieuwe beslissingen uit het sociaal overleg op jouw personeelsaanpak. Zo ben je in twee uur weer helemaal mee én bereid je jouw organisatie voor op de toekomst.

Wat mag je verwachten van de hr-updates?
Onze kennisexpert staat tijdens een hr-update uitgebreid stil rond een actueel thema. Die informatie wordt aangevuld met een overzicht van een aantal andere recente evoluties op sociaaljuridisch vlak. De informatie wordt steeds op een hapklare manier gebracht zodat jij ze meteen kan toepassen in de praktijk.
Tijdens en na de sessie krijg je de kans om in dialoog te gaan met de expert die de sessie begeleidt en om in contact te treden met de andere deelnemers. Zo kan je relevante informatie uitwisselen, netwerken én nog bijkomende vragen stellen.

Je kan helaas op dit moment voor deze opleiding geen opleidingscheques aanvragen.

Doelgroep

Voor werkgevers en hr-medewerkers van kmo’s.

HR-update 1: Relance vanuit HR-perspectief

Vanaf september kunnen medewerkers en leidinggevenden mekaar hopelijk opnieuw volop ontmoeten op kantoor. Veel werkgevers en werknemers kijken ernaar uit om zich op de toekomst te richten. Maar de coronacrisis zal de komende maanden en jaren nog steeds een impact hebben op onze sociaaljuridische wetgeving. Dat blijkt ook uit het ontwerpakkoord dat de sociale partners recent sloten.
Tijdens deze eerste hr-update gidst een Liantis-expert je doorheen de voornaamste afspraken die in het ontwerpakkoord 2021-2022 afgesloten werden. We besteden daarbij uitgebreid aandacht aan het systeem van relance-overuren. Ook de veranderde regelgevingen rond eindeloopbaan, rouwverlof, mobiliteitsbudget… komen aan bod.
Daarnaast zullen we even stilstaan bij enkele actuele thema’s zoals het geboorte-, mantelzorg-, adoptie- en pleegouderverlof. Mochten er in de tussentijd nog belangrijke wijzigingen komen, dan nemen we ze uiteraard mee op in deze sessie.

Hasselt

m
d
w
d vm
v
z
z

30/09/2021

Hasselt

Start: 30/09/2021

m
d
w
d vm
v
z
z
Start Einde Lokaal
do 30/09/2021 08:30 10:30
OPGELET! Dit is het overzicht van de geplande lessen. Houd er echter rekening mee dat, door onvoorziene omstandigheden, een afwijking van de planning steeds mogelijk is. Wij zullen er steeds naar streven om in een onderling overleg naar een geschikt inhaal-/lesmoment te zoeken.

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding*

* De vermelde prijs is de prijs voor het eerste cursusjaar.

Excl.€125.00
Incl.€151.25
 • Hasselt

Team-coach

€695.00 €574.38
 • Genk T2-campus
 • Hasselt
of op jouw locatie

Kwalitatief aanwerven! Hoe doe je dat?

€295.00 €243.80
 • Genk T2-campus
of op jouw locatie

De rol van Digitale transformatie in HR

€195.00 €161.16
 • Genk T2-campus
of op jouw locatie

Onboarding in de praktijk

€325.00 €268.60
 • Genk T2-campus
 • Maaseik

Leiding geven

€250.00 €206.61