Prijs: 
Inschrijving €150 (incl. btw)
Extra kosten:

  Bespaar op deze opleiding

  Op zoek naar een eenvoudige manier voor het voeren van e-mailmarketing, het versturen van geautomatiseerde boodschappen of het creëren van gerichte campagnes? Met Mailchimp kan je het allemaal! Leer de kneepjes van het vak op slechts 2 avonden!

  Mailchimp is een e-mailmarketing service. Mailchimp laat toe op een zeer eenvoudige manier nieuwsbrieven te versturen naar al je (potentiële) klanten. Het helpt je pakkende campagnes opzetten maar laat zelfs toe om uitermate gedetailleerde analytics te verzamelen over je lezers! Kortom, Mailchimp is de ideale tool om op een uiterst efficiënte manier een maximaal resultaat te halen uit je e-mailverkeer. Alleen, je moet er mee kunnen werken. Moeilijk is het zeker niet, het is gewoon een kwestie van het terugvinden van de juiste functionaliteiten. In deze cursus van 2 sessies leer je het allemaal en kan je meteen zelf op weg!

  Praktische informatie: 
  Campus Startdatum Startuur Lesmomenten Aantal uren
  Hasselt 05-12-2017    19:00 2 di av 6 Schrijf in
  Doelgroep: 

  Iedere ondernemer die het tijdrovend vindt om nieuwsbrieven te versturen, campagnes op te zetten en data te analyseren.

  Basiskennis van social media, e-mail en internet is vereist.

  Opgelet: eigen laptop mee te nemen!

  Programma: 

  In deze cursus zal het gaan over:

  - Accounts en instellingen

  - Het beheren van verzendlijsten

  - Het ontwerpen van campagnes

  - Rapporteren en verzenden

  Dit alles wordt uiteengezet op een zeer interactieve manier, in kleine groepjes, zodat elke cursist de kans heeft om vragen te stellen gerelateerd aan de eigen zaak.