Kunstsmid (basis)

€ 350.00 incl.
€ 289.26 excl. BTW

Kunstsmid (basis)

Ben je geïnteresseerd in de ambacht van het smeden? In deze korte lessenreeks kan je je eerste stappen zetten in de wereld van het smeden.

€ 350.00 incl.
€ 289.26 excl. BTW

In detail

Tijdens deze lessenreeks leer je het maken van jouw eigen haardstel dat bestaat uit een vuurpook, een asborstel, een kolenschep en een vuurtang. Je leert tijdens deze cursus termen als uitsmeden, rond zetten, torsen, klieven, uitpennen, klinken en veel meer. Dit met oog voor ergonomie.

Materialen als kolen, ijzer, ... worden voorzien. Materialen zoals hamers en ander gereedschap, kan je huren voor € 30 (niet inbegrepen). 

Zorg zelf voor geschikte werkkledij: niet- brandbare kledij (katoen), veiligheidsschoenen, lashandschoenen, gehoorbescherming en een veiligheidsbril. Zonder geschikt werkkledij is het niet toegelaten om deel te nemen aan de lessen.

Er is geen voorkennis vereist. Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met de ambacht van de smeedkunst.

- Materialenkennis

- Veilig en ergonomisch werken

- De verschillende technieken

- Vervaardigen van een eigen haardstel

Samenstelling prijs

Grondstoffen
€ 41.32 excl. BTW
€ 50.00 incl.
Inschrijvingsprijs
€ 289.26 excl. BTW
€ 350.00 incl.
Totaalprijs inclusief kosten
€ 330.58 excl. BTW
€ 400.00 incl.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. Opgelet: sinds 1 januari 2023 is de samenstelling KMO-portefeuille hervormd. 

  • MO* € 264.46
  • KO** € 231.41

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

SyntraPXL Docenten

Ontdek jouw SyntraPXL Docent

Bij SyntraPXL delen meer dan 1000 professionals elk jaar hun kennis en ervaring met 23.000 gemotiveerde cursisten, verspreid over 6 campussen. Via innovatieve en praktijkgerichte opleidingen bouwen deze vakspecialisten aan een duurzame toekomst voor onze trainees.

Lees meer
Docent

Dirk
Van esser

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.