Kunstsmid (basis)

€ 350.00 incl.
€ 289.26 excl. BTW

Kunstsmid (basis)

Ben je geïnteresseerd in de ambacht van het smeden? In deze korte lessenreeks kan je je eerste stappen zetten in de wereld van het smeden.

€ 350.00 incl.
€ 289.26 excl. BTW
Inschrijven Ik heb een vraag

In detail

Tijdens deze lessenreeks leer je het maken van jouw eigen haardstel dat bestaat uit een vuurpook, een asborstel, een kolenschep en een vuurtang. Je leert tijdens deze cursus termen als uitsmeden, rond zetten, torsen, klieven, uitpennen, klinken en veel meer. Dit met oog voor ergonomie.

Materialen als kolen, ijzer, ... worden voorzien. Materialen zoals hamers en ander gereedschap, kan je huren voor € 30 (niet inbegrepen). 

Zorg zelf voor geschikte werkkledij: niet- brandbare kledij (katoen), veiligheidsschoenen, lashandschoenen, gehoorbescherming en een veiligheidsbril. Zonder geschikt werkkledij is het niet toegelaten om deel te nemen aan de lessen.

Er is geen voorkennis vereist. Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met de ambacht van de smeedkunst.

- Materialenkennis

- Veilig en ergonomisch werken

- De verschillende technieken

- Vervaardigen van een eigen haardstel

Extra kosten opleiding

Handboeken
€ 18.87 excl. BTW
€ 20.00 incl.
Grondstoffen
€ 41.32 excl. BTW
€ 50.00 incl.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 279.56
  • KO** € 244.62

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.