Leertijd Administratief medewerker

Als Administratief medewerker in de leertijd leer je het vak IN een bedrijf, IN de praktijk, en VAN experts. Je bent elke dag met je vak bezig en leert onder professionele begeleiding wat het vak inhoudt.

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Leertijd
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • opleidingscheques

Onthaal, correspondentie, archivering, telefoonverkeer, het opstellen van nota's, verslagen en modelbrieven met courante kantoorsoftware: je takenpakket is doorgaans bijzonder gevarieerd. Als administratief medewerker kun je dan ook in vrijwel elk bedrijf en elke sector aan de slag. Je verleent administratieve ondersteuning aan collega's en afdelingen waarmee je nauw samenwerkt en komt meestal in contact met mensen van binnen en buiten de organisatie. Niet zelden vervul je ook een reeks logistieke taken, zoals kopies en scans maken, brieven plooien en frankeren, vergaderzalen klaarzetten, enzovoort. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren en een vaste werkplek in een kantoor of aan de balie. Administratief medewerker? Klinkt misschien wat saai, maar is in de praktijk meestal juist een uiterst boeiende, afwisselende en bevredigende job met doorgroeimogelijkheden.

Je kan helaas op dit moment voor deze opleiding geen opleidingscheques aanvragen.

Doelgroep

Elke jongere die in de praktijk wil leren hoe het er administratief aan toe gaat in een bedrijf en die interesse heeft in bedrijfsprocessen.

Om aan deze opleiding te kunnen beginnen moet je minimaal 15 jaar zijn en de eerste twee jaren van het secundair onderwijs achter de rug hebben. (Geslaagd of niet geslaagd)

De opleiding administratief medewerker duurt 2 jaar. Tijdens die 2 jaren maak je kennis met administratieve processen in een organisatie en leer je de meest courant Office toepassingen zeer professioneel gebruiken. Bovendien bieden we je, onder bepaalde voorwaarden, de mogelijkheid om je diploma secundair onderwijs te behalen.

  • Hasselt
  • Pelt

Voltijdse dagopleiding Medisch secretaresse

€965.00 €797.52
  • Hasselt

Voltijdse dagopleiding Commercieel administratief bediende

€965.00 €797.52