Leertijd Administratief medewerker kmo

Als administratief medewerker KMO in de leertijd leer je het vak IN een bedrijf, IN de praktijk, en VAN experts. Je bent elke dag met je vak bezig en leert onder professionele begeleiding wat het vak inhoudt.

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Leertijd
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • Opleidingscheques

Onthaal, correspondentie, archivering, telefoonverkeer, het opstellen van nota's, verslagen en modelbrieven met courante kantoorsoftware: je takenpakket is doorgaans bijzonder gevarieerd. Als administratief medewerker kun je dan ook in vrijwel elk bedrijf en elke sector aan de slag. Je verleent administratieve ondersteuning aan collega's en afdelingen waarmee je nauw samenwerkt en komt meestal in contact met mensen van binnen en buiten de organisatie. Niet zelden vervul je ook een reeks logistieke taken, zoals kopies en scans maken, brieven plooien en frankeren, vergaderzalen klaarzetten, enzovoort. Als medewerker KMO vervul je ook nog ondersteunende boekhoudkundige taken. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren en een vaste werkplek in een kantoor of aan de balie. Administratief medewerker? Klinkt misschien wat saai, maar het is in de praktijk meestal juist een uiterst boeiende, afwisselende en bevredigende job met doorgroeimogelijkheden.

Je kan helaas op dit moment voor deze opleiding geen opleidingscheques aanvragen.

Doelgroep

Elke jongere die in de praktijk de administratieve kant van het bedrijfsleven wil leren kennen en die bovendien interesse heeft in het boekhoudkundig aspect van een administratie.

Om aan deze opleiding te kunnen beginnen heb je de opleiding administratief medewerker binnen de leertijd of het DBSO afgerond.

De opleiding administratief medewerker KMO duurt 1 jaar. Tijdens dat jaar verdiep je jezelf nog verder in administratieve processen van een organisatie, leer je de courante software pakketten nog beter kennen en maak je bovendien kennis met de basisaspecten van de boekhouding van een bedrijf. Bovendien bieden we je, onder bepaalde voorwaarden, de mogelijkheid om je diploma secundair onderwijs te behalen.

Heb je interesse of nog vragen? Contacteer leertijd op het telefoonnummer: 011 30 32 20.

  • Hasselt
of op jouw locatie

Beknopt notuleren en verslagen maken

€225.00 €185.95
  • Hasselt
of op jouw locatie

Efficiënt (online) vergaderen en overleggen

€225.00 €185.95