Leertijd Commercieel assistent duaal

Prijzen & startdata van deze opleiding nog te bepalen

Leertijd Commercieel assistent duaal

Als commercieel assistent bij duaal leren leer je het vak IN een bedrijf, IN de praktijk, en VAN experts. Je bent elke dag met je vak bezig en leert onder professionele begeleiding wat het vak inhoudt.

Prijzen & startdata van deze opleiding nog te bepalen
Hou me op de hoogte Ik heb een vraag

In detail

Één dag per week kom je naar onze campus waar je les krijgt van een ervaren docent. Vier dagen per week zal je de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen van een ervaren mentor op een werkplek.

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding of heb je nog vragen? Bel dan naar 011 30 32 20 of stuur een mailtje naar leertijd@syntrapxl.be. 

Ben je al 15 jaar oud? Heb je de derde graad van het middelbaar reeds doorlopen? Heb je reeds een gelijkaardige opleiding (hetzelfde domein) achter de rug? 

Je leert bestellingen van klanten commercieel en administratief behandelen. Bovendien heb je oog voor kwaliteit en geeft je de gepaste informatie over diensten, producten aan cliënteel. Klanten aantrekken en behouden om zo de verkoop te stimuleren zit uiteraard ook vervat in de inhoud van deze opleiding. Klant is koning!

De opleiding duurt 1 jaar. Bovendien bieden we je, onder bepaalde voorwaarden, de mogelijkheid om je diploma secundair onderwijs te behalen.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.