Leertijd Installateur gebouwenautomatisering Duaal

Domotica is een ander woord voor gebouwautomatisering. Klinkt ingewikkeld? Het is nochtans eenvoudig: je leven zo aangenaam mogelijk maken. Én dit door alle technische voorzieningen te verbinden in één gebouwbeheersysteem. Je leert o.a. tijdens deze opleiding domoticasystemen en ventilatiesystemen ontwerpen en installeren.

Sector
Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Leertijd
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • opleidingscheques

1 dag per week kom je naar onze campus in Genk waar je les krijgt van een ervaren docent. 4 dagen per week zal je bij een installateur gaan werken waar je de kneepjes van het vak zal aangeleerd krijgen.

Doelgroep

Om als regelmatige leerling voor deze opleiding te worden toegelaten, gelden de volgende specifieke voorwaarden:
a)      ofwel houder zijn van een diploma van secundair onderwijs, uitgereikt binnen een opleiding van hetzelfde studiegebied van het technisch secundair onderwijs;
b)     ofwel houder zijn van een studiegetuigschrift van het tweede leerjaar van de derde graad van het secundair onderwijs, uitgereikt binnen een opleiding van hetzelfde studiegebied in het beroepssecundair onderwijs.

De opleiding Installateur Gebouwenautomatisering Duaal is een praktijkgerichte opleiding. Je leert 1 dag bij ons op de campus & 4 dagen bij een installateur in de praktijk.  
In deze opleiding komen volgende thema’s aan bod :
Algemene vorming
Elektrische installaties gebouwen
Domotica 
Ventilatie (deelkwalificatie ‘residentieel installateur ventilatie’)

In de opleiding Installateur gebouwenautomatisering duaal leer je kleine en middelgrote domoticasystemen - en residentiële ventilatiesystemen ontwerpen en installeren, verlichtingssystemen installeren, en de toepassingen onderling of in een netwerk verbinden.
Praktische informatie
Voor meer informatie over deze opleiding neem je contact op met Lisa (011 30 32 20)

  • Genk T2-campus

Voltijdse dagopleiding Elektromecanicien / Industriele automatisatie

€1195.00 €987.60
  • Genk T2-campus

Voltijdse dagopleiding Installateur Industriële automatisatie

€525.00 €433.88