Leertijd Kapper-stylist duaal

Jij bent helemaal mee met de actuele trends en nieuwe technieken. De wens van de klant in de praktijk omzetten is voor jou vanzelfsprekend. Maar je eigen, vernieuwende touch is jouw specialiteit!

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Leertijd
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • opleidingscheques

1 dag per week kom je naar onze campus in Hasselt waar je les krijgt van een ervaren docent. 4 dagen per week zal je bij een kapster/kapper gaan werken waar je de kneepjes van het vak zal aangeleerd krijgen.

Doelgroep

Om als regelmatige leerling voor deze opleiding te worden toegelaten, gelden de volgende specifieke voorwaarden:
a)      ofwel houder zijn van een diploma van secundair onderwijs, uitgereikt binnen een opleiding van hetzelfde studiegebied van het technisch secundair onderwijs;
b)     ofwel houder zijn van een studiegetuigschrift van het tweede leerjaar van de derde graad van het secundair onderwijs, uitgereikt binnen een opleiding van hetzelfde studiegebied in het beroepssecundair onderwijs.

De opleiding Kapper-Stylist Duaal is een praktijkgerichte opleiding. Je leert 1 dag bij ons op de campus & 4 dagen bij een kapper/kapster in de praktijk.  
In deze opleiding komen volgende thema’s aan bod :
Algemene vorming
Planning werkzaamheden kapsalon
Advisering klant tijdens kappersbezoek
Uitvoering kapsel
Realisatie verkoopsdoelstellingen kapsalon
Voorraadbeheer kapsalon

In de opleiding kapper-stylist duaal leert men actuele trends en nieuwe technieken te herkennen, deze om te zetten naar de praktijk rekening houdend met de wensen en de persoonlijkheid van de klant en het rendabel kunnen functioneren binnen een kapsalon teneinde alle aspecten van het kapsel als totaalbeeld uit te werken vanuit esthetisch, hygiënisch en organisatieoogpunt. De leerling dient zijn opleidingstraject te vervullen binnen minimaal één van deze specialiteiten, namelijk het uitvoeren van dameskapsels of het uitvoeren van herenkapsels.
Praktische informatie
Voor meer informatie over deze opleiding neem je contact op met Lisa (011 30 32 20)

  • Tongeren

Openlesdag Kapper

€0.00 €0.00
  • Hasselt
  • Pelt

Voltijdse dagopleiding Kapper

€995.00 €822.31