Leertijd Logistiek assistent magazijn duaal

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Leertijd Logistiek assistent magazijn duaal

In de opleiding tot logistiek assistent magazijn dompelen we je onder in de boeiende wereld van de logistiek. Als logistiek assistent sta je in voor de administratieve ondersteuning van de logistieke activiteiten, zodat het logistieke proces van het bedrijf optimaal kan draaien.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Één dag per week kom je naar onze campus waar je les krijgt van een ervaren docent. Vier dagen per week zal je de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen van een ervaren mentor op een werkplek.

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding of heb je nog vragen? Bel dan naar 011 30 32 20 of stuur een mailtje naar leertijd@syntrapxl.be. 

Om te mogen starten met deze duale opleiding:

  • Ben je reeds 15 jaar oud? Heb je de derde graad van het middelbaar doorlopen? 
  • Voldoen aan de toelatingsvoorwaarden tot het derde leerjaar van de derde graad bso, ingericht als specialisatiejaar, waarop de opleiding logistiek assistent magazijn duaal zich situeert.

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding van 1 jaar aan en leert:

  • Administratief ondersteunen van alle of een gedeelte van de logistieke activiteiten (ontvangst, opslag, voorbereiding van orders, bevoorrading, behandeling (VAL), …) hierbij rekening houdend met eisen (timing, kwaliteit, kostprijs, duurzaamheid, veiligheid, hygiëne, …) met als doel het logistieke proces van de afdeling/de organisatie/het bedrijf optimaal te laten verlopen.

Het standaardtraject voor deze opleiding is gebaseerd op de Vlaamse kwalificatiestructuur. Je kan er volgende competenties mee verwerven:

  • Beroepskwalificatie logistiek assistent magazijn, niveau 4
  • Je secundair onderwijs

Besparingen

Bespaar dankzij opleidingscheques elk jaar tot 125 euro bij SyntraPXL. Meer informatie over opleidingscheques.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 0.00
  • KO** € 0.00

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.