Slager Duaal leren
Slager Duaal leren
In detail
Slager is een echt ambachtelijk beroep. Je vindt er niet meer zoveel. De verwerking van karkassen en deelstukken schrikt jou niet af. Als slager verwerk en bereid je vlees, maak je vleesbereidingen en vleesproducten en informeer je klanten over het volledige slagerijassortiment. Uiteraard heb je ook oog voor hygiëne, je eigen veiligheid en welzijn.
Enkele slagersbegrippen: uitbenen, pekelen, malaxeren van vlees, larderen, enz.
Heb je nog vragen? Ben je overtuigd?
Contacteer ons dan op het nummer 011/30 32 20 of via duaalleren@syntrapxl.be
Neem gerust eens een kijkje op onderstaande websites:
Medewerker slagerij Duaal:
- 15-25 jaar
- 2de graad secundair onderwijs
- De opleiding duurt 2 jaar
Slagerij Duaal:
- 15-25 jaar
- 3de graad secundair onderwijs
- De opleiding duurt 2 jaar
- Cursisten die al een secundair diploma op zak hebben, kunnen deze opleiding ook volgen
Cullinair slager Duaal:
- Vanaf 15 jaar (geen leeftijdsgrens)
- Minstens het 2de leerjaar van de 3de graad behaald
- Specialisatiejaar
- De opleiding duurt 1 jaar
- Schoolse voorkennis vereist
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?Medewerker slagerij Duaal:
- Ontvangst en verwerking karkassen en deelstukken
- Panklaar maken van vers vlees
- Bereiding vleesproducten
- Toonbankorganisatie slagerij
Slagerij Duaal:
- Verwerking karkassen en deelstukken
- Bereidingen slagerij
- Toonbankorganisatie en verkoop slagerij
- Slagerijorganisatie
Cullinair slager Duaal:
- Slagerijactiviteiten
- Verkoop slagerij
- Voorraadbeheer slagerij
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.