Slager Duaal leren

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Slager Duaal leren

Bij SyntraPXL Duaal leren kom je één dag naar de campus en ga je vier dagen werken. Je leert de kneepjes van het vak door een ervaren expert, mentor op de werkvloer. 

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Slager is een echt ambachtelijk beroep. Je vindt er niet meer zoveel. De verwerking van karkassen en deelstukken schrikt jou niet af. Als slager verwerk en bereid je vlees, maak je vleesbereidingen en vleesproducten en informeer je klanten over het volledige slagerijassortiment. Uiteraard heb je ook oog voor hygiëne, je eigen veiligheid en welzijn. 

Enkele slagersbegrippen: uitbenen, pekelen, malaxeren van vlees, larderen, enz. 

Heb je nog vragen? Ben je overtuigd?
Contacteer ons dan op het nummer 011/30 32 20 of via duaalleren@syntrapxl.be

Medewerker slagerij Duaal:

  • 15-25 jaar
  • 2de graad secundair onderwijs
  • De opleiding duurt 2 jaar

Slagerij Duaal:

  • 15-25 jaar
  • 3de graad secundair onderwijs
  • De opleiding duurt 2 jaar
  • Cursisten die al een secundair diploma op zak hebben, kunnen deze opleiding ook volgen

Cullinair slager Duaal:

  • Vanaf 15 jaar (geen leeftijdsgrens)
  • Minstens het 2de leerjaar van de 3de graad behaald
  • Specialisatiejaar
    • De opleiding duurt 1 jaar
    • Schoolse voorkennis vereist

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Medewerker slagerij Duaal:

  • Ontvangst en verwerking karkassen en deelstukken
  • Panklaar maken van vers vlees
  • Bereiding vleesproducten
  • Toonbankorganisatie slagerij

Slagerij Duaal:

  • Verwerking karkassen en deelstukken
  • Bereidingen slagerij
  • Toonbankorganisatie en verkoop slagerij
  • Slagerijorganisatie

Cullinair slager Duaal:

  • Slagerijactiviteiten
  • Verkoop slagerij
  • Voorraadbeheer slagerij

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.