Leertijd Residentieel elektrotechnisch installateur

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen
Duaal leren

Ook beschikbaar als

Leertijd Residentieel elektrotechnisch installateur

Als residentieel elektrotechnisch installateur in de leertijd leer je het vak IN een bedrijf, IN de praktijk, en VAN experts. Je bent elke dag met je vak bezig en leert onder professionele begeleiding wat het vak inhoudt.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

De residentieel elektrotechnisch installateur voert ruwbouwwerkzaamheden uit in een residentiële omgeving zoals een woning, kleinhandelszaak, appartement, … Hij voert ruwbouwwerkzaamheden uit in functie van de elektrische installatie, monteert, installeert en sluit de residentiële installatie aan. Hij stelt de elektrische installatie in gebruik, spoort storingen op en verhelpt ze.

Elke jongere die gefascineerd is door elektrotechniek en daar in de praktijk meer van wil leren.

Om aan deze opleiding te kunnen beginnen moet je minimaal 15 jaar zijn en de eerste twee jaren van het secundair onderwijs achter de rug hebben. (Geslaagd of niet geslaagd)

De opleiding elektrotechnisch installateur duurt 3 jaar, tijdens de opleiding krijg je de gelegenheid om je VCA attest te behalen. Je leert alles over de voorbereidene werken voor de elektrische installatie, over schakelingen, bekabeling, data kabels etc. Bovendien bieden we je, onder bepaalde voorwaarden, de mogelijkheid om je diploma secundair onderwijs te behalen.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.