Leertijd Winkelmedewerker Duaal

Prijzen & startdata van deze opleiding nog te bepalen

Leertijd Winkelmedewerker Duaal

Als winkelmedewerker bij duaal leren leer je het vak IN een bedrijf, IN de praktijk, en VAN experts. Je hebt dagelijks contacten met klanten en je leert onder professionele begeleiding wat verkopen is.

Prijzen & startdata van deze opleiding nog te bepalen
Hou me op de hoogte Ik heb een vraag

In detail

Je komt één dag per week naar de campus en gaat vier dagen werken.

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding of heb je nog vragen? Bel naar 011 30 32 20 of stuur een mailtje naar leertijd@syntrapxl.be. 

Ben je 15 jaar oud? Heb je reeds de eerste graad van het middelbaar doorlopen?

Elke jongere die verkopen in zijn of haar bloed heeft en in de praktijk een vak wil leren en veel sociale contacten wil hebben tijdens de werkdag.

Als winkelmedewerker sta je enerzijds in voor het aanvullen en het onderhouden van de rekken. Je zorgt ervoor dat er altijd voldoende voorraad in de rekken ligt en stelt de inventaris van de producten op. Dankzij de juiste, logische en consequente plaatsing kunnen de klanten hun producten vlot vinden. Je controleert de juistheid van de prijsaanduidingen en de vervaldatum. Ook het aanbrengen van de beveiliging op producten is één van je taken. Anderzijds bedien je de kassa. Je verwerkt de aankopen en informeert de klanten over het toepassen van de verschillende betalingsmogelijkheden. Je staat ook in voor het inpakken van producten en helpt de klanten met vragen en klachten. Je werkt uiterst nauwgezet en bent op je hoede voor fraudepogingen. Je start de kassa op, sluit ze af en onderhoudt de kassaomgeving. Op het einde van de dag moet de kassa kloppen. Het spreekt voor zich dat je uiterst klantvriendelijk bent. Je waarborgt met je collega’s de orde, veiligheid en netheid in de winkel.

 

De opleiding duurt 2 jaar. Bovendien bieden we je, onder bepaalde voorwaarden, de mogelijkheid om je diploma secundair onderwijs te behalen.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.