Leertijd Winkelmedewerker Duaal

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Leertijd Winkelmedewerker Duaal

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Je komt één dag per week naar de campus en gaat vier dagen werken.

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding of heb je nog vragen? Bel naar 011 30 32 20 of stuur een mailtje naar leertijd@syntrapxl.be. 

Deze opleiding is voor jongeren uit de 2e graad van het secundair onderwijs. Voorkennis vereist na de inschrijfdeadline. 

Als winkelmedewerker sta je enerzijds in voor het aanvullen en het onderhouden van de rekken. Je zorgt ervoor dat er altijd voldoende voorraad in de rekken ligt en stelt de inventaris van de producten op. Dankzij de juiste, logische en consequente plaatsing kunnen de klanten hun producten vlot vinden. Je controleert de juistheid van de prijsaanduidingen en de vervaldatum. Ook het aanbrengen van de beveiliging op producten is één van je taken. Anderzijds bedien je de kassa. Je verwerkt de aankopen en informeert de klanten over het toepassen van de verschillende betalingsmogelijkheden. Je staat ook in voor het inpakken van producten en helpt de klanten met vragen en klachten. Je werkt uiterst nauwgezet en bent op je hoede voor fraudepogingen. Je start de kassa op, sluit ze af en onderhoudt de kassaomgeving. Op het einde van de dag moet de kassa kloppen. Het spreekt voor zich dat je uiterst klantvriendelijk bent. Je waarborgt met je collega’s de orde, veiligheid en netheid in de winkel.

 

De opleiding duurt 2 jaar. Bovendien bieden we je, onder bepaalde voorwaarden, de mogelijkheid om je diploma secundair onderwijs te behalen.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.