Lekkernijen uit de zee

De vruchten uit de zee. Lekker en gezond, maar bovenal kraakverse kwaliteitsproducten om je creativiteit op los te laten.

Hasselt

02/12/2019

m av
d
w
d
v
z
z
Inschrijvingsprijs
Duurtijd
  • 2 sessies
Locatie
  • Hasselt
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • opleidingscheques

Vis en schaaldieren zijn delicate producten die garant staan voor gastronomische topgerechten wanneer ze goed zijn klaargemaakt. Leer de juiste technieken en kruiding in deze zilte opleiding.

Doelgroep

Restauranthouders, koks, keukenmedewerkers, visliefhebbers en cursisten horeca.

Hasselt

m av
d
w
d
v
z
z

02/12/2019

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding*

* De vermelde prijs is de prijs voor het eerste cursusjaar.

Excl.€103.31
Incl.€125.00

Andere kosten

Grondstoffen

Excl.€49.59
Incl.€60.00
  • Hasselt

Openlesdag Kaasmeester

€0.00 €0.00
  • Hasselt

Slager-spekslager

€400.00 €330.58
  • Hasselt

Brood- en banketbakker

€350.00 €289.26
  • Hasselt

Ambachtelijk chocoladebewerker

€350.00 €289.26
  • Hasselt
  • Pelt

Ambachtelijk ijsbereider

€380.00 €314.05