Limburgse vlaaien

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Limburgse vlaaien

Onze Limburgse trots, de vlaai! Hier leer je ze zelf bakken.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Toeristen die ons gastvrij Limburg bezoeken kunnen er niet omheen, en bij ons wekelijks bezoek aan onze (groot)ouders of familie komt het steevast op tafel. De Limburgse vlaai, heerlijk met een tasje koffie, kan je na deze opleiding supervers uit je oven opdienen.

Voor horeca-opleidingen kan je annuleren tot 7 dagen vóór de startdatum. Nadien is geen terugbetaling mogelijk, noch voor het inschrijvingsgeld, noch voor de grondstoffen. (zie verkoopvoorwaarden)

Horecaondernemers en hun medewerkers, Iedere (aankomende) voedingsprofessional die zelf verse Limburgse vlaai wil leren bakken. Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Elke les bak je minstens 2 Limburgse vlaaien. 

De inhoud van het programma (en de vlaai) bestaat uit onder andere, maar niet uitsluitend:

  • Rijstvlaai
  • Fruitvlaaien (ook seizoensgebonden)
  • Puddingvlaai
  • Briochetaart
  • Kaastaart
  • Suikertaart
  • Flantaart
  • ...

Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - Knelpuntberoep

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.