Masterclass mixing

€ 325.00 incl.
€ 268.60 excl. BTW

Masterclass mixing

Je audioproductie is maar zo goed als je finale mix. Je kan thuis op eigen houtje aan de slag met je laptop, maar wij hebben twee goede redenen om naar de T2-campus te komen: een professionele audiomixstudio met top-monitors en de deskundige uitleg van soundengineer Marc Vliegen.

€ 325.00 incl.
€ 268.60 excl. BTW

In detail

Met een goede hoofdtelefoon en een laptop kom je al ver. Dat klopt, maar met de getrainde oren van onze docent Mark Vliegen til je je audioproducties naar een professioneel niveau. In 5 avonden loodst hij je in onze goed uitgeruste audiostudio door de vele instellingen van je DAW.

BYOD: je brengt je eigen laptop (PC, Mac) met eigen DAW (Logic, FL Studio, Protools, … ) mee. Heb je al een eigen productie erop staan? Nog beter.

Geen eigen toestel? Laat het ons weten bij je inschrijvingen.

Je hebt ervaring met een DAW (Logic, FL Studio, Protools, … ), een goed gehoor en goesting in een flinke portie bass. Je weet hoe je een muziekproductie maakt en wil deze professioneel afwerken.

Volgende thema's komen aan bod

  • Eq
  • Compressie
  • Parallel compressie
  • Reverb serie en parallel
  • Delay en modulatie FX

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 214.88
  • KO** € 188.02

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

SyntraPXL Docenten

Ontdek jouw SyntraPXL Docent

Bij SyntraPXL delen meer dan 1000 professionals elk jaar hun kennis en ervaring met 23.000 gemotiveerde cursisten, verspreid over 6 campussen. Via innovatieve en praktijkgerichte opleidingen bouwen deze vakspecialisten aan een duurzame toekomst voor onze trainees.

Lees meer
Docent

Marc
Vliegen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.