Masterclass - Mousserende wijnen

In 3 sessies leren we je alles over mousserende wijnen. De terroir, de druiven, de wijnbouwers, en natuurlijk het proeven. Ook voor beginners!

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

Champagne, Cava en Prosecco zijn wellicht de bekendste types mousserende wijnen, maar er is natuurlijk nog meer te vinden. In deze 3 sessies leer je de verschillende methodes, de smaakverschillen, wat bubbels of parels zijn en waarop je moet letten bij het proeven van mousserende wijn.

Doelgroep

Horecamedewerkers of iedereen die professioneel met wijn aan de slag wil.

  • Hasselt

Summer School: Mixology

€285.00 €235.54
  • Hasselt

Summer School: Artisanaal bier brouwen

€375.00 €309.92
  • Nationaal Jenevermuseum Schiedam

Distillateur Nederland

€1995.00 €1648.76
  • Hasselt

Zytholoog/Bierkenner

€400.00 €330.58
  • Hasselt

Sommelier

€590.00 €487.60