Middle managementvaardigheden

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Middle managementvaardigheden

'No change without challenge'!  Om te kunnen omgaan met alle veranderingen en uitdagingen van de moderne tijd, is het belangrijk dat u als manager een stevige basis heeft. Succesvolle managers danken hun succes aan een aantal specifieke competenties. Deze zijn enerzijds resultaatgericht maar anderzijds ook mensgericht. De opzet van deze opleiding is deze vaardigheden aanscherpen.

 

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Tijdens de opleiding zal naast het aanbieden van de nodige kapstokken die de theorie ondersteunen vooral aandacht besteed worden aan praktijkcases van de deelnemers zelf. Ook leren van elkaar dankzij praktijkopdrachten en oefeningen zijn dus niet weg te denken. Deze opleiding is het vervolg op de opleiding 'Basis managementvaardigheden.'

Gelieve je eigen laptop te voorzien!

Je hebt de verantwoordelijkheid over een afdeling of je wenst door te groeien. Je bent ondernemer en je wil je bijscholen op vlak van management vaardigheden.

Deze thema's komen aan bod:

  • De centrale rol van de Middle Manager
  • Strategievertaling en procesmanagement
  • Werken met kritische succesfactoren en indicatoren
  • Medewerkers inspireren tot verandering
  • Werken met teamdoelstellingen en teamcoaching

Docent:

Willy Heselmans heeft een carrière van meer dan 40 jaar opgebouwd bij Panasonic Tessenderlo. Naast ervaringen op vlak van  productie- en kwaliteitstechnieken, procesoptimalisatie en preventie is hij ook actief in het geven van opleidingen in leidinggeven en managementvaardigheden.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. Opgelet: sinds 1 januari 2023 is de samenstelling KMO-portefeuille hervormd. 

  • MO* € 0.00
  • KO** € 0.00

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.