Mystery Shopper

Op zoek naar een aangename en leerrijke bijverdienste? Dan is 'Mystery Shoppen' misschien wel iets voor jou! Ervaring is niet belangrijk, oog voor detail wél!

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

De klant is koning. Maar iedereen weet dat dit in de praktijk wel even anders kan zijn. Steeds meer bedrijven huren daarom Mystery Shoppers in. Zo komen zij snel en efficiënt te weten waar het schoentje wringt.

Na deze opleiding kan je onmiddellijk van start gaan als een ervaren Mystery Shopper en/of Mystery Shopper Coach. Deze opleiding wordt geïnitieerd door TopLevel Services, een bedrijf dat reeds 15 jaar lang duizenden onderzoeken realiseert naar de kwaliteit van het onthaal en verkooptechnieken binnen Belgische bedrijven (Retail, automobiel, openbaar vervoer, horeca...). In de opleiding wordt er ook ruimschoots aandacht besteed aan het statuut als Mystery Shopper en of dit voor jou een rendabele bijverdienste kan zijn.

De opleiding is opgebouwd uit 2 elkaar aanvullende onderdelen, zo ben je volledig gewapend om je na deze opleiding uit de slag te trekken als Mystery Shopper en zelfs als Mystery Shopper Coach! De 2 onderdelen dienen beide gevolgd te worden om recht te hebben op de 2 attesten:

- 3 sessies (zie data bij programmaMystery Shopper: Bij een positieve evaluatie na sessie 3 ontvang je een attest als Mystery Shopper. Hiermee kan je onmiddellijk aan de slag als Mystery Shopper in verschillende Mystery Shopper organisaties.

- 2 sessies (zie data bij programmaMystery Shopper Coach: Bij een positieve evaluatie na sessie 5 ontvang je een attest als Mystery Shopper Coach en kan je onmiddellijk aan de slag als Coach binnen verschillende Mystery Shopping ondernemingen in België en het buitenland

Doelgroep

Zowel voor ervaren Mystery Shoppers als voor personen die in de toekomst als bij- of hoofdverdienste de job als Mystery Shopper wensen uit te voeren.

1. Mystery Shopper

Sessie 1:

- Inleiding en kennismaking

- Het belang van Mystery Shopping

- Wat is Mystery Shopping? Welke mogelijkheden/technieken bestaan er? Ethische code omtrent Mystery Shopping

- Welke statuten kan ik als Mystery Shopper gebruiken in België? Hoe maak ik van Mystery Shopping een rendabele bijverdienste?

- Het interpreteren van scenario's en vragenlijsten

- Het opmaken van een professioneel verslag

Sessie 2:

- Kalibratie-oefeningen voor mystery visits/mails/calls (observeren-interpreteren-invullen verslag)

- Do's and dont's als Mystery Shopper

Na sessie 2 ontvang je één Mystery Shopping opdracht in jouw regio. Deze opdracht voer je uit als praktijk-test en zal geëvalueerd worden tijdens sessie 3. Tussen sessie 2 en 3 zit een periode van ongeveer 6 weken.

Sessie 3 - dit betreft een individuele sessie waar er 1 uur coaching per deelnemer wordt voorzien

- Bespreking en evaluatie van de Mystery Shopping opdracht

- Schriftelijke deontologische test rond Mystery Shopping

2. Mystery Shopper Coach

Sessie 4:

- Verloop van een Mystery Shopping met feedback

- Hoe geef ik feedback? Hoe ga ik om met bezwaren? Wat zijn de valkuilen?

Sessie 5 - dit betreft een individuele sessie waar er 1 uur coaching per deelnemer wordt voorzien

- Feedback-oefening

- Evaluatie van deze oefening

  • Hasselt

Voltijdse dagopleiding Accountmanager

€1150.00 €950.41
  • Hasselt

Medewerker Customer delight

€395.00 €326.45