Openlesdag Ambachtelijk chocoladebewerker

Het Belgische chocoladewerk heeft wereldwijd naam en faam verworven. Dagelijks kopen duizenden toeristen bij ons de lekkere versbereide pralines, chocolade- en suikerwaren. Maar ook wij zijn op dit vlak echte smulpapen en laten ons geregeld verleiden door deze zoete hapjes, zowel in horeca- als in kleinhandelszaken. Wil jij zelf van deze heerlijke creaties leren maken?

Tongeren

13/05/2019

m av
d
w
d
v
z
z
Inschrijvingsprijs
Duurtijd
  • 1 sessie
Locatie
  • Tongeren
Kenmerken opleiding
  • Openlesdag
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • opleidingscheques

OPGELET: Op deze pagina kan je enkel inschrijven voor een eenmalige, kosteloze open les. 

Wil je meer informatie over de complete opleiding of je hiervoor inschrijven, kijk hier voor de avondopleidin tot ambachtelijk chocoladebewerker of hier voor de voltijdse dagopleiding Chocolatier-patissier

Doelgroep

Iedereen die als een professional met chocolade wil leren omgaan en meer wil weten over de manier waarop deze opleiding gegeven wordt.

Je zal binnenstappen in een klas waar de cursisten volop bezig zijn met het creëren van decoraties. Op de openlesdag begeleidt de docent je bij het maken van een chocolade etalagestuk. Naast deze hands-on ervaring zal de docent het verloop van de volledige cursus uitleggen.

Tongeren

m av
d
w
d
v
z
z
Bijna volzet

13/05/2019

  • Hasselt

Openlesdag Brood- en banketbakker

€0.00 €0.00
  • Tongeren

Openlesdag Ijsbereider

€0.00 €0.00
  • Hasselt

Openlesdag Kaasmeester

€0.00 €0.00
  • Hasselt

Voltijdse dagopleiding Brood- en banketbakker

€850.00 €702.48
  • Hasselt

Voltijdse dagopleiding Slager-spekslager

€940.00 €776.86