€ 695.00 incl.
€ 574.38 excl. BTW

Revit HVAC

Wil je een waardevolle speler in de bouwwereld worden, scherp dan je bouwkundige tekenkennis aan met HVAC in Revit. Met deze korte avondopleiding vul je een een 3D bouwplan aan met verwarming-en verluchtinginstallaties.

€ 695.00 incl.
€ 574.38 excl. BTW

In detail

Je hebt reeds ervaring als bouwkundig tekenaar in Revit. Met de basisprincipes van HVAC leer je vlot buizenstelsels tekenen in een 3D plan. Aanpassingen aan het ontwerp van verwarming,
koeling en sanitair kan je op efficiënte wijze uitwerken en beheren. Dit is een onmisbare skill voor iedereen die als BIM-tekenaar aan de slag wil.

BYOD (Bring Your Own Device): om optimaal thuis en op de campus te kunnen werken, breng je best je eigen laptop mee. Download hier de infofiche met alle technische voorwaarden waaraan je laptop moet voldoen.
Beschik je niet over een eigen toestel? Laat het ons weten bij je inschrijving, en we voorzien een PC op de campus.

Je hebt reeds ervaring als bouwkundig tekenaar, en je beheerst Autodesk Revit. Je wil je skillset uitbreiden en HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning) integreren in 3D bouwkundige plannen.

SyntraPXL Docenten

Ontdek jouw SyntraPXL Docent

Bij SyntraPXL delen meer dan 1000 professionals elk jaar hun kennis en ervaring met 23.000 gemotiveerde cursisten, verspreid over 6 campussen. Via innovatieve en praktijkgerichte opleidingen bouwen deze vakspecialisten aan een duurzame toekomst voor onze trainees.

Lees meer
Docent

Wesley
Cloostermans

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.