Siemens LOGO 8! (gevorderd)

€ 345.00 incl.
€ 285.12 excl. BTW

Siemens LOGO 8! (gevorderd)

Waar we vroeger een kast vol relaismodules voor nodig hadden verwezenlijken we nu met één programmeerbare mini module.Siemens met LOGO biedt prachtige programmeerbare units aan voor de realisatie van kleinschalige automatiseringstaken. Die in slechts weinig tijd te testen en te realiseren zijn en minder benodigde ruimte in uw schakelkast vergen.

€ 345.00 incl.
€ 285.12 excl. BTW

In detail

Door de flexibele invulling van het programma kan zowel de beginner als de gevorderde de oefeningen alsook zijn eigen project onder begeleiding realiseren op een gestructureerde manier.

 

Residentieel elektrotechnisch installateurs, techniekers zowel industrieel, koeltechnisch of agrarisch.

Mecaniciens met noties elektriciteit en elektromecaniciens.

In dit tweede gedeelte van de lessenreeks gaan we de LOGO! 8 integreren in een netwerk en verschillende LOGO! modules als Master-Slave met elkaar laten communiceren.
Werking van de geïntegreerde Webserver, registratie van gegevens en het maken van UDF’s worden met diverse oefeningen toegelicht.
Ook de bediening van de LOGO! 8 module met smartphone en tablet komt aan bod.
Tijdens de oefeningen maken we kennis met een aantal “Speciale Functies” en wordt het visualiseren van teksten en andere parameters op het tekstscherm van de LOGO! 8 module duidelijk.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 228.10
  • KO** € 199.58

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

SyntraPXL Docenten

Ontdek jouw SyntraPXL Docent

Bij SyntraPXL delen meer dan 1000 professionals elk jaar hun kennis en ervaring met 23.000 gemotiveerde cursisten, verspreid over 6 campussen. Via innovatieve en praktijkgerichte opleidingen bouwen deze vakspecialisten aan een duurzame toekomst voor onze trainees.

Lees meer
Docent

Bert
Hendrickx

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.