Sketch-up voor de tuin

€ 495.00 incl.
€ 409.09 excl. BTW

Sketch-up voor de tuin

Leer op vrij korte tijd de basis om je groene ideeën om te zetten in een 3D ontwerp. Overtuig vervolgens je klanten met een professionele presentatie, compleet met 2D aanzichten, plannen en animaties.

€ 495.00 incl.
€ 409.09 excl. BTW

In detail

Aan de hand van deze praktijkgerichte ontwerpcursus leer je de basisvaardigheden van SketchUp, het ontwerpen van een (kleine) tuin en vervolgens al deze ideeën professioneel aan je klanten voor te stellen. ...

  • Tuinverzorger
  • Tuinaannemer
  • Tuinontwerper
  • Iedereen die actief is in de groensector

Alle basisvaardigheden van het 3D-programma SketchUp komen aan bod, waarvoor slechts een degelijke basiskennis PC voor vereist is. Gelijktijdig leer je ook de belangrijkste basisvaardigheden voor het ontwerpen van groene ruimte, stadstuin, voortuin, ... Kortom een snelle manier om groene ideeën vorm te geven en te visualiseren.

- Alle basis- en ontwerpprincipes en aandachtspunten voor het ontwerpen van een (kleine) tuin
- Het aanleren van het intuïtief ontwerpprogramma SketchUp in combinatie met het uittekenen van een tuin (of andere groene ruimte) in 3D, inclusief het uitwerken van aanzichten (scenes) tot volledig (geanimeerde) presentatie.

- het importeren en verwerken van het ontwerp tot een plan (op schaal) of sjabloon in 2D via Lay-out

- voorzien van alle mogelijke grafische elementen; bijschriften, renvooien, logo's, 3D-zichten en foto's
- het ontwikkelen (of uitbreiden) eigen huisstijl

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. Opgelet: sinds 1 januari 2023 is de samenstelling KMO-portefeuille hervormd. 

  • MO* € 327.27
  • KO** € 286.36

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

SyntraPXL Docenten

Ontdek jouw SyntraPXL Docent

Bij SyntraPXL delen meer dan 1000 professionals elk jaar hun kennis en ervaring met 23.000 gemotiveerde cursisten, verspreid over 6 campussen. Via innovatieve en praktijkgerichte opleidingen bouwen deze vakspecialisten aan een duurzame toekomst voor onze trainees.

Lees meer
Docent

Erick
Timmermans

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.