SketchUp voor interieur

€ 375.00 incl.
€ 309.92 excl. BTW

SketchUp voor interieur

SketchUp maakt tekenen en ontwerpen in 3D beschikbaar voor iedereen. Je bent aan de slag in architectuur of interieur? Dan nodigen we je graag uit voor 6 productieve en leerrijke avonden op de T2-campus. In deze cursus focussen we ons op digitaal interieurontwerp. Interieurontwerpen draait in eerste instantie om volumes, en met SketchUp kan je hiermee razend snel aan de slag.

€ 375.00 incl.
€ 309.92 excl. BTW

In detail

Die 6 avonden op onze technologiecampus vliegen voorbij: je verkent de wereld van 3D en je gaat aan de slag met de krachtige software van SketchUp. Al doende leer je de basisfuncties, tools en bewerkingen van SketchUp kennen. Je maakt kennis met de bekende ‘push’ en ‘pull’, je leert modelleren, inkleuren, draaien, renderen. Breng een gezonde dosis creativiteit en tekengoesting mee, en wij zorgen voor de rest. In deze cursus focussen we op specifieke toepassingen voor interieurontwerp.
Wil je helemaal mee zijn, neem dan ook een kijkje bij onze SketchUp voor gevorderden.

Je hebt interesse in interieurontwerp, en wil snel digitaal kunnen ontwerpen en resultaten voorleggen aan klanten of geïnteresseerden.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. Opgelet: sinds 1 januari 2023 is de samenstelling KMO-portefeuille hervormd. 

  • MO* € 247.94
  • KO** € 216.94

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.