Zou u ook graag de vaardigheden bezitten om overtuigend te spreken voor een groep? Knikkende knieën, pijnlijke stiltes en een indommelend publiek zijn na het volgen van deze opleiding voltooid verleden tijd!

Met de basiscursus 'spreken voor een groep' leren wij je spontaan, duidelijk en concreet je boodschap te formuleren zonder zenuwen, maar met plezier. Doel is je via deze cursus een theoretische achtergrond te geven. Via praktijkoefeningen krijg je op die wijze zelfvertrouwen je ' eigen verbale communicatie'. De ontspannen en doelgerichte methodiek zorgt ervoor dat je in groep én individueel zelfbewust (praat)stappen zet.

Docent:

Frank Jordens

Frank Jordens is een kameleon die van vele markten thuis is (reclame- en communicatie-expert, trainer-consultant, brainstormfacilitator en presentator). Na meer dan 15 jaar actief geweest te zijn als creative- en accountdirector in de reclamewereld is hij zich gaan toeleggen op training en consulting. Als creativiteits- en innovatiestimulator begeleidt hij voornamelijk bedrijven en organisaties naar nieuwe producten en diensten. Creativiteit is de rode draad doorheen al zijn workshops. En ook met zijn eigen STORM-innovatiemethode heeft hij een handige tool in huis in het aansturen van bedrijven en organisaties naar innovatie. Dit alles doet hij samen met zijn partnerteam Knowhowwow (www.knowhowwow.be en www.komuitjecomfortzone.be).

Praktische informatie: 
Startdata zijn nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte of stel een vraag over deze opleiding.
Doelgroep: 

Voor iedereen die via presentaties informatie doorgeeft aan kleine of grote groepen (KMO-zaakvoerders, commerciële medewerkers, kaderleden, voorzitters, bedienden) en voor iedereen die op regelmatige basis kleine of grote groepen toespreekt.

(Ben je tewerkgesteld in PC336? Dan kan je GRATIS deze opleiding volgen via Liberform!
Inschrijven doe je dan via volgende link:
https://www.liberform.be/cms/showpage.aspx?id=4844)

Programma: 
  • Hoe ga je een presentatie zelfstandig aanpakken van A tot Z?
  • Hoe steek je structuur in je presentatie?
  • Hoe maak je contact met je publiek?
  • Hoe houd je je publiek attent?
  • Hoe gebruik je als spreker je instrumenten: lichaam, stem, ogen, mimiek, de ruimte, de stilte,...?
  • Hoe ga je om met jezelf, je emoties en je presentatie?
  • Wat doe je met vervelende situaties, stiltes, vervelende vragen, rumoerig publiek?