Start in programmeren: bootcamp C#, Python en Java - test en kies

€ 365.00 incl.
€ 301.65 excl. BTW

Start in programmeren: bootcamp C#, Python en Java - test en kies

C#, Python en Java zijn de populairste programmeertalen van het moment. Op 4 avonden tijd verken je de drie populaire talen. Met alle opgenomen info en ervaring kan je een goede keuze voor je IT-toekomst maken.

€ 365.00 incl.
€ 301.65 excl. BTW

In detail

 

C#, Python en Java zijn de populairste programmeertalen van het moment. Ze kennen elk hun eigen toepassingen en moeilijkheidsgraad. Maar welke taal is nu geschikt voor jou? Welke taal is de beste keuze voor de toekomst? Welke job kan je uitoefenen met je specifieke programmeerkennis? Of nog sterker: als je vlot kan werken in één taal, kan je dan makkelijk een tweede taal aanleren? En welke leer je dan best als eerste? Is programmeren eigenlijk wel iets voor jou? Er is maar één manier om al deze vragen te beantwoorden: doen! Op 4 avonden verken je de drie populaire talen, en los je een probleem op met de drie verschillende methodes. Met alle info en ervaring kan je goed voorbereid een keuze voor je IT-toekomst maken.

Docent Bjorn Lecis spreekt vlot drie programmeertalen en weet je op de voornaamste verschillen te wijzen. Hij maakt je wegwijs in de vele toepassingen waarin deze of gene taal wordt toegepast. De beste manier om te weten of programmeren iets voor jou is, is zelf code schrijven. Op 4 avonden tijd maken we geen codeur van jou, zo snel heb je het niet in de vingers. Maar kan je alvast goed geïnformeerd een onderbouwde keuze maken, je start met een zelfzeker gevoel aan je toekomst in de ICT.

Je kan vlot met computer werken (Windows, MacOS), je hebt interesse in programmeren en hebt affiniteit met logisch denken.

BYOD (Bring Your Own Device): om aan deze opleiding te kunnen deelnemen, breng je je eigen laptop mee. Heb je geen laptop? Geef ons een seintje bij de inschrijving, dan zorgen we voor een SyntraPXL-toestel voor de lessen op de T2-campus.

Iedereen die aan de slag wil in de IT of wil starten als programmeur, en praktisch wil voelen welk pad het meest geschikt voor hem/haar is.

Je kan vlot met computer werken (Windows, MacOS), je hebt interesse in programmeren en hebt affiniteit met logisch denken.

Avond 1: Basistechnieken van het programmeren
Avond 2: Programmeren in C#: toepassingen, markt, syntax, oefeningen
Avond 3: Programmeren in Pyhton: toepassingen, markt, syntax, oefeningen
Avond 4: Programmeren in Java: toepassingen, markt, syntax, oefeningen; samenvatting

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.