Streetfood Academy: Low & Slow BBQ

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Streetfood Academy: Low & Slow BBQ

BBQ is bezig aan een opmars in Vlaanderen. Leer in 3 sessies culinair grillen en krijg een inleiding tot het authentieke “low & slow” barbecueën !

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Low & slow bbq is een techniek waarbij je (grotere) stukken vlees of vis voor langere tijd en op lage temperatuur laat garen op de barbecue met gesloten deksel. Resultaat is een heerlijk sappig en smaakvol gerecht.

Gelieve hiervoor aangepaste kledij/materiaal mee te brengen zijnde:

  • een schort en/of koksbuis
  • 2-tal handdoeken
  • Eventueel een officemes

Voor horeca-opleidingen kan je annuleren tot 7 dagen vóór de startdatum. Nadien is geen terugbetaling mogelijk, noch voor het inschrijvingsgeld, noch voor de grondstoffen. (zie verkoopvoorwaarden)

Foodtruckuitbaters, restauranthouders, traiteurs, slagers en hun medewerkers

  • Introductie over BBQ
    • Basisbeginselen
    • Eigenschappen van de verschillende toestellen
    • Soorten brandstof : houtskool, briketten, hout
    • Diverse bereidingen
  • Low & Slow BBQ : warm roken
    • Technieken en toestellen
    • Verschillende soorten rookhout en hun toepassingen
    • Diverse bereidingen

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 0.00
  • KO** € 0.00

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.