Suikerarm, Gluten- en lactosevrij koken

Hoe kan ik als kok (in de zorgsector) rekening houden met de voorgeschreven diëten van gasten? Na deze korte opleiding bent u in staat initiatieven te ontplooien die tot aanpassing en variatie van de menuschema's voor de diëten kunnen leiden. Zo heeft u een overzicht over wat mag en niet mag bij de diverse diëten.

Hasselt

06/12/2018

Inschrijvingsprijs
€ 155.00
Prijsoverzicht
Sector
Duurtijd
  • 3 sessies op 3 weken
Locatie
  • Hasselt
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

Doelgroep

Koks en keukenmedewerkers uit restaurants, ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, scholen, vakantieverblijven, ...

Hasselt

06/12/2018

Start Einde Tijdspanne
do 06/12/2018 19:00 22:00 3 uur
do 13/12/2018 19:00 22:00 3 uur
do 20/12/2018 19:00 22:00 3 uur

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding*

* De vermelde prijs is de prijs voor het eerste cursusjaar.

Excl.€128.10
Incl.€155.00

Andere kosten

Grondstoffen

Excl.€45.45
Incl.€55.00

Bespaar op je opleiding

  • kmo-portefeuille

    De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 40% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Kijk hier hoe dit in zijn werk gaat.

  • opleidingscheques

    Bespaar elk jaar tot 125 euro bij SYNTRA Limburg. Meer informatie over opleidingscheques vind je hier.

KMO-portefeuille

Erkende dienstverlener
  • MO* 121.485
  • KO** 104.13

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

  • Hasselt

Brood- en banketbakker

€340.00 €280.99
  • Tongeren
  • Neerpelt

Ambachtelijk ijsbereider

€365.00 €301.65
  • Hasselt

Slager-spekslager

€380.00 €314.05
  • Hasselt

Kaasmeester

€315.00 €260.33
  • Tongeren

Ambachtelijk chocoladebewerker

€340.00 €280.99