Summer School: Opportuniteiten als ondernemer in robotica

De dagen van pure sciencefiction voor robots zijn voorbij en er zijn momenteel tal van opportuniteiten voor loopbaantrajecten in robotica, zoals de ontwikkeling, constructie en implementatie.

Tijdens deze sessies kijken we naar huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van robotica die veel verschillende aspecten van ons dagelijks leven kunnen vormen. We geven je een beeld van de principes en de fundamentele uitdagingen van een robotontwerp en laten zien hoe je hier aan werkt om enkele van deze uitdagingen te overwinnen.

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

Maak kennis met robotica en de opleidingen en kijk of een toekomst in de robotica sector iets voor jou is.
Volg één van onze opleidingen robotica en krijg een duidelijk begrip van het speelveld en wat je nodig hebt om uit te blinken.

De introductie in robotica-specialisatie laat je kennismaken met de concepten van robot bewegingen, hoe robots hun omgeving waarnemen en hoe ze hun bewegingen aanpassen om obstakels te vermijden, moeilijke terreinen navigeren en taken uitvoeren. 

Aan de hand van voorbeelden uit de echte wereld, leren we hoe robots zijn toegepast in bepaalde situaties, hoe ze vooruitgang hebben geboekt en wat hun toekomstige mogelijkheden zullen zijn.
Deze sessies geven een goed inzicht van waar jouw technische talenten van toepassing kunnen zijn in deze boeiende sector met zeer veel mogelijkheden.

Je kan helaas op dit moment voor deze opleiding geen opleidingscheques aanvragen.

Doelgroep

Deze sessies staan open voor iedereen die geïnteresseerd is in robotica.
Het zal met name interessant zijn voor ondernemers, ingenieurs, ontwerpers, technici en enthousiastelingen die de rol van robots in onze nabije toekomst willen verkennen.

In deze sessies willen we u vooral laten kennismaken met wat robotica kan betekenen, voor u als ondernemer of werknemer.
Er worden toepassingen en trajecten toegelicht door specialisten en ondernemers, in een hands-on omgeving.

  • Genk T2-campus

Elektronicamonteur

€545.00 €450.41