Ben je klaar voor de revolutie? Squeeze, slice, roll!

Gelish POLYGEL combineert de stevigheid van acryl met de gel substantie van hard gel. Geen onaangename geuren en zeer gemakkelijk om mee te werken. Resultaat: sterke en lichte kunstnagels die zeer natuurlijk ogen en aanvoelen. 
Ideaal voor professionele kunstnagelstylisten die snel en efficiënt een set kunstnagels willen plaatsen. Na het volgen van deze opleiding kan je onmiddellijk aan de slag!

Praktische informatie: 
Startdata zijn nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte of stel een vraag over deze opleiding.
Doelgroep: 

Deze opleiding is voor hen die nog geen ervaring hebben in het plaatsen van kunstnagels en die graag professioneel aan de slag willen.

Programma: 

De Gelish POLYGEL wordt met behulp van een spatel van de tube gehaald en op de nagel gelegd. Daarna kan je het product met een penseel bewerken op de nagel en uitharden onder de lamp. De Gelish POLYGEL kan gebruikt worden als overlay op de natuurlijk nagel maar ook met tips/verlenging.

DAG 1 - 26/06 - 9u00 - 16u00: theorie basis, productkennis, manicure, tips aanbrengen
DAG 2 - 27/06 - 9u00 - 16u00: versteviging van natuurlijke nagel met PolyGEL op model en verlenging met tips op model (2 modellen nodig!)
DAG 3 - 03/07 - 9u00 - 16u00: verlenging met tips reversed French op model en techniek naar keuze op model (2 modellen nodig!)

Je dient het POLYGEL startpakket aan te kopen. Tijdens de eerste les krijg je hier meer informatie over.

Mee te brengen tijdens de lessen: penseel nummer 6 of 8 ovaal (gemaakt uit kolinskyharen), vellentang, pro pusher, manicureborsteltje, 180 grit vijl en 100/180 grit buffer, Ph Bond, Pro Bond, top coat (Photo Finish of Top it Off), cleanser, tips, tiplijm, tipknipper, sjablonen en sjablonenschaartje, nagelriemolie, LED lamp of uv lamp