Summer School: Tapas en fingerfood

Lekkere kleine gerechtjes die dranken begeleiden en naar een hoger niveau tillen.

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

Als chef bij 'Atelier V' catering is het Frank Treunen zijn taak om telkens weer creatief te zijn en verrassend uit de hoek te komen. En omdat hij meer dan eens voor meer dan 2000 gasten kookt, mag het allemaal nog eens snel gaan ook. Frank is dus een topchef die met veel plezier zijn kennis aan jou doorgeeft in deze uiterst leerrijke opleiding. In 4 lessen leer je de meest waanzinnig lekkere hapjes creëeren.

Je kan helaas op dit moment voor deze opleiding geen opleidingscheques aanvragen.

Doelgroep

Café-uitbaters die lekkere kleine gerechtjes in hun zaak willen serveren. Horeca-ondernemers of -medewerkers. 

  • Hasselt

Friturist

€260.00 €214.88
  • Hasselt

Messen wetten en onderhouden

€60.00 €49.59
  • Hasselt

Zuurdesem pizza's

€125.00 €103.31
  • Hasselt

Fermenteren: techniek en toepassingen

€225.00 €185.95
  • Hasselt

Start 2 BBQ

€380.00 €314.05