Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Texturas

Sferificatie, gelleren, emulgeren, ... wat? Hier leer je door moderne kooktechnieken die uit de wetenschap geplukt werden texturen in je gerechten te brengen.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Algin, calcic, citras, agar, gellan, iota, kappa, sucro, enz... Het is maar een greep uit het assortiment Texturas die vanaf 1997 in het wereldberoemde restaurant El Bulli ontwikkeld werden door de gebroeders Adrià. Met de Texturas kunnen diverse technieken gebruikt worden zoals: Sferificatie, Gelificatie, Airs & Foam en Bindingen.

Behaal het "next level" in je kookkunst door deze producten op de juiste manier in te zetten. Foodlab-expert Eddy Van Den Langenbergh heeft slechts vier lessen nodig om jou de nodige kennis bij te brengen.

Keukenchefs en -medewerkers

Vier praktijklessen waarin de theoretische kennis geïntegreerd zit.

Deze opleiding is erkend voor de KMO-portefeuille, dit onder het thema beroepsspecifieke competentie - knelpuntberoep.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. Opgelet: sinds 1 januari 2023 is de samenstelling KMO-portefeuille hervormd. 

  • MO* € 0.00
  • KO** € 0.00

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.