Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Vacuumgaren

Vacuumgaren of sous-vide wordt beschouwd als dé belangrijkste innovatie in de keuken van de laatste decennia. Ontdek do's & don'ts en tal van heerlijke bereidingen. 

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Door producten in een luchtdichte verpakking op lage temperatuur te garen bewaar je 100% pure smaak. Maar niet alleen dat, ook de bewaartijd van je gerecht of product wordt verlengd en vitaminen en mineralen blijven beter behouden.

In vier sessies brengt foodlab-expert Eddy Van Den Langenbergh je alle tips & tricks bij. Deze techniek zal nog maar weinig geheimen voor je kennen na het volgen van deze praktijkgerichte opleiding.

Keukenchefs en -medewerkers.

Elke les bestaat uit praktijk waar de theoretische kennis in is geïntegreerd.  

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. Opgelet: sinds 1 januari 2023 is de samenstelling KMO-portefeuille hervormd. 

  • MO* € 0.00
  • KO** € 0.00

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.