Vacuumgaren
Vacuumgaren

In detail
Door producten in een luchtdichte verpakking op lage temperatuur te garen bewaar je 100% pure smaak. Maar niet alleen dat, ook de bewaartijd van je gerecht of product wordt verlengd en vitaminen en mineralen blijven beter behouden.
In vier sessies brengt foodlab-expert Eddy Van Den Langenbergh je alle tips & tricks bij. Deze techniek zal nog maar weinig geheimen voor je kennen na het volgen van deze praktijkgerichte opleiding.
Keukenchefs en -medewerkers.
Programma
Bekijk het volledige programma
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?Elke les bestaat uit praktijk waar de theoretische kennis in is geïntegreerd.
Kmo-portefeuille
De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. Opgelet: sinds 1 januari 2023 is de samenstelling KMO-portefeuille hervormd.
- MO* € 0.00
- KO** € 0.00
Netto verschuldigd bedrag voor:
* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.
Lesmomenten
- Kmo-portefeuille