Verticaal tuinieren

€ 195.00 incl.
€ 161.16 excl. BTW

Verticaal tuinieren

Heb je weinig plaats in de tuin of een saaie muur die wat verfraaiing kan gebruiken? Of wil je een tuin gewoon optimaal benutten? Verticaal tuinieren is de oplossing.

€ 195.00 incl.
€ 161.16 excl. BTW

In detail

Met deze relatief nieuwe en hippe vorm van tuinieren gebruik je muren en gevels om te laten begroeien. Je gebruikt je tuin optimaal en creëert meteen een mooie oase van rust. 

Maar hoe ga je te werk, en welke planten lenen zich hier het beste toe. Expert ter zake Ruben Standaert brengt het je allemaal bij in slechts drie lessen.

Tuinaanleggers, tuinontwerpers, urban farmers en iedereen die met verticaal tuinieren aan de slag wil gaan.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. Opgelet: sinds 1 januari 2023 is de samenstelling KMO-portefeuille hervormd. 

  • MO* € 128.93
  • KO** € 112.81

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

SyntraPXL Docenten

Ontdek jouw SyntraPXL Docent

Bij SyntraPXL delen meer dan 1000 professionals elk jaar hun kennis en ervaring met 23.000 gemotiveerde cursisten, verspreid over 6 campussen. Via innovatieve en praktijkgerichte opleidingen bouwen deze vakspecialisten aan een duurzame toekomst voor onze trainees.

Lees meer
Docent

Ruben
Standaert

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.