Videomontage met Adobe Premiere Pro

€ 625.00 incl.
€ 516.53 excl. BTW

Videomontage met Adobe Premiere Pro

Video is het promotiemedium bij uitstek, bewegend beeld is overal: op LinkedIn, Instagram, Facebook, TikTok en uiteraard Youtube. Als bedrijf kan je maar beter overweg met de vele opnames die mogelijk zijn met degelijke smartphones en draagbare camera's. Met deze opleiding zet je je eerste stappen in videomontage: importeren, rangschikken, knippen en plakken, de soundtrack verzorgen, kleur en helderheid aanpassen... . Zoals alle SyntraPXL-opleidingen is deze cursus zeer praktijkgericht, onder leiding van videodocent Jorgo Kokkinidis.

€ 625.00 incl.
€ 516.53 excl. BTW

In detail

Video is een prominent onderdeel op de T2-campus, en we nodigen je hartelijk uit te delen in onze ervaring. Gedurende 8 avonden verken je onder leiding van videodocent Jorgo Kokkinidis de basismogelijkheden van Premiere Pro, de populaire editeersoftware van Adobe. Het is een technische opleiding, dus we duiken meteen in de toolset. Heb je een goed oog voor beeld, kleur en ritme, dan kan je na deze cursus een mooi filmpje monteren.

BYOD (Bring Your Own Device): breng je eigen laptop mee, een PC of MAC die krachtig genoeg is om Adobe Creative Cloud vlot te kunnen draaien, met een voldoende groot scherm.
SOFTWARE: een abonnement op de laatste versie van Adobe Creative Cloud is noodzakelijk. Zorg ervoor dat Premere bij aanvang van de cursus geïnstalleerd is..
Heb je geen laptop? Geef ons bij de inschrijving een seintje en we voorzien een SyntraPXL iMac.

Iedereen die aan de slag wil met video en videomontage. Je hebt al ervaring met het maken van je eigen beelden, en wil deze leren verwerken in een vlot verhaal.

Wordt ondermeer behandeld in de opleiding:
• Wat is monteren en video?
• Introductie van Premiere Pro
• De verschillende basisgereedschappen
• De effectenbibliotheek
• Animeren
• Afwerken en exporteren van een montage
• De juiste workflow
 

SyntraPXL Docenten

Ontdek jouw SyntraPXL Docent

Bij SyntraPXL delen meer dan 1000 professionals elk jaar hun kennis en ervaring met 23.000 gemotiveerde cursisten, verspreid over 6 campussen. Via innovatieve en praktijkgerichte opleidingen bouwen deze vakspecialisten aan een duurzame toekomst voor onze trainees.

Lees meer
Docent

Jorgo
Kokkinidis

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.