Voltijdse dagopleiding Digital marketeer

Wie niet sterk is, moet slim zijn... en online marketing voeren! Digital Marketing is big business. Toch is geld niet half zo belangrijk als creativiteit en het creëren van een community. De Digital Marketeer concurreert op wereldniveau en de lat ligt bijzonder hoog. Dit is de enige Limburgse voltijdse dagopleiding in zijn soort die je klaarstoomt voor de dynamische wereld van de online marketing. 

Hasselt

23/09/2019

m
d
w
d
v
z
z
M d
D d
W d
D d
V d
Inschrijvingsprijs
Duurtijd
 • 1 jaar
Locatie
 • Hasselt
Kenmerken opleiding
 • Voltijdse dagopleiding
 • Vlaams opleidingsverlof
Bespaar op je opleiding
 • kmo-portefeuille
 • opleidingscheques

In deze voltijdse dagopleiding leer je de ideale cocktail van marketing en sales samen te stellen, ga je aan de slag met content en trek je de wijde wereld in door viraal te gaan met al je advertenties, bedrijfsfilms of brochures. Je krijgt de juiste tips en tricks mee om een community te beheren en je wordt op de hoogte gesteld van de algoritmes van de social media en hoe je ze kan omzeilen. Kortom, alles komt aan bod om jou zo goed als mogelijk te wapenen om als professionele digital marketeer aan de slag te gaan. Het opzet van deze opleiding is je een stevige basis mee te geven waaruit je kan putten eens je in het werkveld terecht komt.

De opleiding speelt zich concreet af rond 3 hoofddomeinen:

1. Marketing

2. Online Communities

3. Social Media

Arbeidsmarkt:

Je uitstroom is breed en de sector is booming: van Content Marketeer tot Digital Communication Manager of Online Community Beheerder, voor jouw profiel zijn er heel wat jobs weggelegd!

Doelgroep

Deze praktijkgerichte cursus is bestemd voor cursisten die in de toekomst als digital marketing- en social media deskundige aan de slag wensen te gaan.

Deze voltijdse dagopleiding is uniek in Limburg en is gericht naar creatievelingen die zich willen specialiseren in het vermarkten van producten of concepten via het internet en meer specifiek via sociale media kanalen.

Je bent vooral geboeid door alles wat met de nieuwe media te maken heeft (Facebook, LinkedIn, Twitter,...) Je wilt je specialiseren in alles wat met internetcommunicatie te maken heeft.

Voorkennis: de Nederlandse taal maximaal beheersen en noties hebben van het Engels.

Toelatingsvoorwaarden

Bij de start van het cursusjaar krijg je een volledig overzicht van de lesmomenten. Hou er echter rekening mee dat er door onvoorziene omstandigheden wijzigingen kunnen plaatsvinden in het lessenrooster. Het is dan best mogelijk dat een inhaal les wordt gepland op een andere dag dan de gebruikelijke lesdagen.

De volgende onderdelen komen aan bod:

1. Marketingcoördinator - 260u

Marketingfundamenten, consument centraal, marktonderzoek, marketingmix, storytelling, klantgericht schrijven, bouwen aan een emotionele merkrelatie, marketingstrategie, communicatieplan, digitale transformatie

2. Social Media - 72u

Strategy & policy, efficiency & montoring, content management, youtube concepten, wetgeving + eindproef

3. Online Community - 132u

Community bouwen en beheren, Contentbeheer, Communicatie- en Reputatiemanagement, Organisatorische aspecten en implementatie + eindproef

4. Business skills - 132u

Gedurende 132u + 4u examens wordt jouw ondernemingszin geprikkeld en gestimuleerd. Het opleidingspakket business skills bestaat uit o.a. personal branding, digital marketing, financiële inzichten, digitale skills. Ontdek jezelf en test je potentiële business idee meteen in de praktijk, begeleid door ervaren ondernemers!

5. Business Lab - 160u

Binnen een team proef je van ondernemerschap. Na een out-of-the-box voorbereiding run je samen met je team gedurende 3 maanden een échte pop-up onderneming!

(*Bepaalde onderdelen worden gegeven vanuit andere invalshoeken met als doel het spectrum zo breed mogelijk te houden vb. Communicatie gericht op events)

Hasselt

m
d
w
d
v
z
z
M d
D d
W d
D d
V d
Bijna volzet

23/09/2019

Karina Ramaekers
Marlies Vandyck
Tobias Verbruggen
Erik Cajot

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding*

* De vermelde prijs is de prijs voor het eerste cursusjaar.

Excl.€867.77
Incl.€1050.00

Andere kosten

Handboeken

Excl.€75.47
Incl.€80.00

Bespaar op je opleiding

 • kmo-portefeuille

  De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 40% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Kijk hier hoe dit in zijn werk gaat.

 • opleidingscheques

  Bespaar elk jaar tot 125 euro bij SYNTRA Limburg. Meer informatie over opleidingscheques vind je hier.

 • Vlaams opleidingsverlof mogelijk

  Dit is de hervormde versie van betaald educatief verlof. Meer informatie over Vlaams opleidingsverlof vind je hier.

KMO-portefeuille

Erkende dienstverlener
 • MO* 660.268
 • KO** 565.944

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

 • Hasselt

Organisator van evenementen

€595.00 €491.74
 • Hasselt

Voltijdse dagopleiding Accountmanager

€1050.00 €867.77
 • Hasselt

Voltijdse dagopleiding Marketing- & eventmanager

€1050.00 €867.77
 • Hasselt
 • Genk T2-campus

Succes met Instagram (basis)

€155.00 €128.10
 • Hasselt
 • Genk T2-campus

Social Selling

€195.00 €161.16