Voltijdse dagopleiding Video content creator

Als video content creator ben je video all rounder, shooter, editor, producer en verantwoordelijk voor video-contentproducties voor hetzij bedrijven, de e-commercemarkt, e-learning platformen, reclamewereld, enz…
Je creëert aansprekende video-content die geplaatst wordt op online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm.  In een team pak jij de rol die het beste bij jouw skills past en individueel werk je proactief en met een duidelijke visie.  Je draagt bij aan het creatieve proces. Je draagt proactief nieuwe video-ideeën aan. Je denkt mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie.

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Voltijdse dagopleiding
  • Vlaams opleidingsverlof
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

Doelgroep

Voor iedereen die een passie heeft om professionele video-content te maken hetzij als video content creator op sociale media, vlogger, blogger, youtuber.

Lesmodules voltijdse dagopleiding

Regie en storyboarding : 20u
Camera en accesoires : 60u
Belichtingstechniek : 40u
Geluidsopnametechniek : 40u
Contentcreatiepraktijk : 180u
Montage en postproductie : 60u
Mediaplatformen en formaten : 24u
Business-skills video content  creator : 24u
Eindwerkbegeleiding : 64u
Eindproef : 1u

Business skills
Gedurende 132u + 4u examens wordt jouw ondernemingszin geprikkeld en gestimuleerd. Het opleidingspakket business skills bestaat uit o.a. personal branding, digital marketing, financiële inzichten, social skills. Ontdek jezelf en test je potentiële business idee meteen in de praktijk, begeleid door ervaren ondernemers!

Een eigen laptop die hardware-matig krachtig genoeg is om video te monteren en voorzien van de nodige montage-software (adobe premiêre/final cut pro) is noodzakelijk om deze opleiding te volgen.

  • Genk T2-campus

Final cut pro

€495.00 €409.09