Wetgeving allergenen

Sinds december 2014 is de nieuwe allergenenwetgeving van kracht gegaan. Dit betekent dat je wettelijk verplicht bent om je klanten te informeren over de aanwezigheid van allergenen in je gerechten. Ken je de voorwaarden, procedures of de veertien wettelijke allergenen niet? Geen nood, tijdens deze sessie kom je er alles over te weten.

Hasselt

22/10/2018 - ma av

Inschrijvingsprijs
Duurtijd
  • 1 sessie op 1 week
Locatie
  • Hasselt
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • opleidingscheques

Tijdens deze korte opleiding kom je alles te weten over de schriftelijke procedure die je zal moeten uitwerken voor jouw bedrijf. Je leert wat er wettelijk verplicht is en wat dit betekent voor je horecazaak. Je komt alles te weten over de veertien allergenen en wat er nodig is om deze wet in praktijk om te zetten.

Doelgroep

Ondernemers in de voedingssector en horeca-uitbaters.

Hasselt

22/10/2018

Start Einde Tijdspanne
ma 22/10/2018 19:00 22:00 3 uur

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding*

* De vermelde prijs is de prijs voor het eerste cursusjaar.

Excl.€41.32
Incl.€50.00

Andere kosten

  • Hasselt

Voltijdse dagopleiding Slager-spekslager

€895.00 €739.67
  • Hasselt

Voltijdse dagopleiding Brood- en banketbakker

€795.00 €657.02
  • Hasselt

Voltijdse dagopleiding Chocolatier-patissier

€895.00 €739.67
  • Hasselt

Brood- en banketbakker versneld

€520.00 €429.75
  • Hasselt

Worsten maken

€155.00 €128.10