Wetgeving en verzekeringen

Deze learning snack biedt soelaas voor zelfstandige ondernemers die door het bos van regelgeving en verzekeringen de bomen niet meer zien. 

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Langlopende opleidingen
  • Beroepsopleiding
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

Als ondernemer draag je heel wat verantwoordelijkheden, waaronder dat van je sociaal statuut. Je kan dan ook maar beter geïnformeerd aan de slag gaan om als "goede huisvader" je bedrijf te runnen binnen de krijtlijnen van het handelsrecht.

Doelgroep

Iedere (pre)starter en ondernemer die meer wil te weten komen over wettelijke verplichtingen en verzekeringen.

Via deze workshops bieden we je de nodige basiskennis en inzicht in de wettelijke verplichtingen. Aan de hand van een aantal cases krijg je een beter inzicht in het handelsrecht en de sociale wetgeving. Tijdens de sessie staan ook we ook stil bij steunmaatregelen, milieu en ruimtelijke ordening. Dit is voornamelijk van toepassing voor technologische beroepen of beroepen die een fysieke ruimte nodig hebben.

De sessies zijn interactief met ruimte voor feedback.

Deze cursus behoort tot ons aanbod "Learning Snacks" voor startende en groeiende ondernemers. Na je inschrijving ontvang je een (vrijblijvende) uitnodiging voor een intakegesprek waarbij we samen op zoek gaan naar een mogelijke combinatie van snacks op maat. 3 Learning snacks combineren biedt immers een financieel voordeel én biedt je de mogelijkheid tot begeleiding door een ondernemerscoach.

Inschrijven voor de Learning Snacks kan nog voordeliger dankzij onze pakketten:
2 coaching credits + 3 learning snacks 250 euro (je hebt recht op 3 Learning Snacks én 2 sessies met een ondernemerscoach)
3 coaching credits + 5 learning snacks 400 euro (je hebt recht op 5 Learning Snacks én 3 sessies met een ondernemerscoach)

De andere learning snacks en meer informatie over het startertraject vind je op onze website: https://www.syntra-limburg.be/succesvol-ondernemen

Meer info rond onze Learning Snacks voor (pre-)starters? Contacteer ons: ondernemerscoach@syntra-limburg.be