Winter-BBQ

Winter is coming! De tijd dat de BBQ enkel in de zomer vanonder het stof gehaald werd is voorbij. Het aanbod en de diversiteit van BBQ's is tegenwoordig zo interessant dat dit toestel zijn vaste stek krijgt in de tuin of buitenkeuken.

Hasselt

07/10/2019

m av
d
w
d
v
z
z
Inschrijvingsprijs
Duurtijd
  • 3 sessies
Locatie
  • Hasselt
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille

  • opleidingscheques

Ook in de winter zijn er overheerlijke gerechten die je met de bbq kan bereiden. De smaak van rook en de gezelligheid van knetterende houtskool past ook als geen ander in dit seizoen. Laat je inspireren en verras je gasten met een winterBBQ!

Doelgroep

Horeca-uitbaters, keukenchefs en hun medewerkers, eigenaars van een foodtruck, cateraars, enz...

Hasselt

m av
d
w
d
v
z
z

07/10/2019

Wim Bloemen

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding*

* De vermelde prijs is de prijs voor het eerste cursusjaar.

Excl.€132.23
Incl.€160.00

Andere kosten

Grondstoffen

Excl.€49.59
Incl.€60.00
  • Hasselt

Friturist

€260.00 €214.88
  • Hasselt

Uitbater koffiebar/koffiebrander

€520.00 €429.75
  • Hasselt

Restauranthouder-Kok

€510.00 €421.49
  • Hasselt

Voltijdse dagopleiding Restauranthouder-kok

€940.00 €776.86
  • Hasselt

Messen wetten en onderhouden

€60.00 €49.59