Winter-BBQ met Ofyr & Kamado
Winter-BBQ met Ofyr & Kamado

In detail
Ook in de winter zijn er overheerlijke gerechten die je met de bbq kan bereiden. De smaak van rook en de gezelligheid van knetterende houtskool past ook als geen ander in dit seizoen. Laat je inspireren en verras je gasten met een winterBBQ!
Je krijgt les van 2 professionele chefs: Chef Vikking (Vik Nelissen) & chef Bart à La Carte (Bart De Ceuster). Allebei zijn ze experts in het bereiden van culinaire hoogstandjes op de Ofyr en de Kamado. Ze laten je zien dat de Ofyr veel meer is dan enkel show cooking en geven je veel bruikbare tips mee om je Kamado optimaal te gebruiken.
Je mag je alvast verwachten aan supergezellige en verrijkende lessen.
Voor horeca-opleidingen kan je annuleren tot 7 dagen vóór de startdatum. Nadien is geen terugbetaling mogelijk, noch voor het inschrijvingsgeld, noch voor de grondstoffen. (zie verkoopvoorwaarden)
Horeca-uitbaters, keukenchefs en hun medewerkers, eigenaars van een foodtruck, cateraars, enz...
Programma
Bekijk het volledige programma
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?Kmo-portefeuille
De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat. Opgelet: sinds 1 januari 2023 is de samenstelling KMO-portefeuille hervormd.
- MO* € 0.00
- KO** € 0.00
Netto verschuldigd bedrag voor:
* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.
Lesmomenten
- Kmo-portefeuille