Winteropleiding - Isolatie 2.0 (i.s.m. Bouwunie Limburg)

Het isoleren of na-isoleren van onze gebouwen en woningen kunnen we beter zo efficiënt mogelijk uitvoeren. Je dient rekening te houden met een aantal bouwfysische fenomenen, anders kom je bedrogen uit. 

Sector
Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Bedrijfsopleidingen
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

Deze workshop legt haarfijn uit welke invloed het dampdrukverschil en de bijhorende dauwpuntcondensatie heeft in een woning en bijgevolg ook op of in de isolatie. Soms zijn bepaalde ingrepen of bevestigingsmethoden noodzakelijk, deze moet men incalculeren om tot de minimale prestaties te komen. Nog steeds maakt men elke dag zware fouten bij het plaatsen van allerlei isolatiematerialen, met ernstige nadelige gevolgen. Het is al even erg indien men er van uitgaat dat alles perfect geplaatst is en men uiteindelijk de rekening voorgeschoteld krijgt van het aanwezige energieverlies.

Je kan helaas op dit moment voor deze opleiding geen opleidingscheques aanvragen.

Doelgroep

Bouwvakkers, isolatietechniekers, plaatsers van isolatiesystemen, bouwbedrijven, isolatiedeskundigen, gevelbekleders...

Er worden eenvoudige isolatie oplossingen beschreven, waarmee rekening gehouden moet worden en wat de invloed van vocht betekent. Zo leer je met een beetje bouwfysica de belangrijkheid van het dampdrukverschil en de bijhorende dauwpuntcondensatie. 

  • Genk T2-campus

Winteropleiding - Renoveren met aandacht voor bouwknopen (i.s.m. Bouwunie Limburg)

€300.08 €248.00