Worsten maken

Worsten, in alle smaken en kleuren te verkrijgen, maar wat je zelf doet doe je beter!

Hasselt

01/10/2018

Inschrijvingsprijs
Sector
Duurtijd
  • 3 sessies op 3 weken
Locatie
  • Hasselt
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

In deze 3 sessies leer je alles over worsten, hun vulling en de techniek. Je maakt zelf verschillende soorten worsten op artisanale wijze en neemt ze mee naar huis om aan iedereen te laten proeven. De laatste les sluiten we af met een heerlijke barbecue natuurlijk.

Doelgroep

Keukenchefs en hun medewerkers, foodtruckers, grillers, kortom iedereen die wil uitpakken met een zelfbereide artisanale worst.

Les 1: Droge worst

Les 2: Frankfurters en pensen

Les 3: Barbecueworsten 

Hasselt

01/10/2018

Start Einde Tijdspanne
ma 01/10/2018 19:00 22:00 3 uur
ma 08/10/2018 19:00 22:00 3 uur
ma 15/10/2018 19:00 22:00 3 uur
Theo Doumen

Inschrijvingsgeld voor deze opleiding*

* De vermelde prijs is de prijs voor het eerste cursusjaar.

Excl.€128.10
Incl.€155.00

Andere kosten

Grondstoffen

Excl.€45.45
Incl.€55.00

Bespaar op je opleiding

  • kmo-portefeuille

    De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 40% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Kijk hier hoe dit in zijn werk gaat.

  • opleidingscheques

    Bespaar elk jaar tot 125 euro bij SYNTRA Limburg. Meer informatie over opleidingscheques vind je hier.

KMO-portefeuille

Erkende dienstverlener
  • MO* 121.485
  • KO** 104.13

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

  • Hasselt

Brood- en banketbakker

€340.00 €280.99
  • Tongeren
  • Neerpelt

Ambachtelijk ijsbereider

€365.00 €301.65
  • Hasselt

Slager-spekslager

€380.00 €314.05
  • Hasselt

Kaasmeester

€315.00 €260.33
  • Tongeren

Ambachtelijk chocoladebewerker

€340.00 €280.99