Worsten maken

Worsten, in alle smaken en kleuren te verkrijgen, maar wat je zelf doet doe je beter!

Sector
Duurtijd
  • Nog geen startdatum bekend. Klik op "Hou me op de hoogte", wij doen de rest
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Kortlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

In deze 3 sessies leer je alles over worsten, hun vulling en de techniek. Je maakt zelf verschillende soorten worsten op artisanale wijze en neemt ze mee naar huis om aan iedereen te laten proeven. De laatste les sluiten we af met een heerlijke barbecue natuurlijk.

Doelgroep

Keukenchefs en hun medewerkers, foodtruckers, grillers, kortom iedereen die wil uitpakken met een zelfbereide artisanale worst.

Les 1: Droge worst

Les 2: Frankfurters en pensen

Les 3: Barbecueworsten 

In deze 3 sessies leer je alles over worsten, hun vulling en de techniek. Je maakt zelf verschillende soorten worsten op artisanale wijze en neemt ze mee naar huis om aan iedereen te laten proeven. De laatste les sluiten we af met een heerlijke barbecue natuurlijk.

  • Tongeren
  • Neerpelt

Ambachtelijk ijsbereider

€365.00 €301.65
  • Hasselt

Brood- en banketbakker

€340.00 €280.99
  • Hasselt

Slager-spekslager

€380.00 €314.05
  • Hasselt

Kaasmeester

€315.00 €260.33
  • Tongeren

Ambachtelijk chocoladebewerker

€340.00 €280.99