Overzicht voltijdse dagopleidingen 2018-2019

Je hebt voldaan aan de leerplicht en je bent op zoek naar een leuke job? je wil misschien zelfs een eigen zaak starten?

Met de voltijdse dagopleidingen van syntra limburg kan je jezelf in één jaar tijd specialiseren in een bepaald vakgebied. je krijgt een boeiende mix van theorie en praktijk waarin je snel en doelgericht leert studeren, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan. bovendien leer je het van docenten die zelf dagdagelijks in de praktijk staan. zij zijn de geknipte personen om je op weg te helpen naar je droomjob.

 

media en ict

Wil je technische skills combineren met creatieve ideeën, dan is de media en ict sector misschien iets voor jou. je staat in voor het bedenken van nieuwe concepten, de uitwerking ervan en de presentatie naar de klant toe. de mix van techniek en creativiteit maakt deze opleidingen enorm populair. schrijf dus snel in!

 
 
 
 
 
 

creatieve beroepen

je beschikt over esthetisch talent, dingen mooier maken is je passie en een job in die richting je ambitie? bij syntra limburg laat je je creativiteit de vrije loop. wanneer je geslaagd bent voor de opleiding kan je aan de slag in de creatieve sector of zelfs een eigen zaak starten. droom dus niet langer van je eigen creaties, maar maak er werk van!

 
 
 

dienstverlenend

het woord zegt het zelf, in deze sector bied je diensten aan en werk je in het teken van de klant. wat is belangrijk? een klantvriendelijke ingesteldheid, beschikken over de nodige dosis creativiteit, makkelijk contacten leggen en bovenal gepassioneerd zijn! 

 
 
 
 
 

horeca en voeding

hou je van lekker eten en ben je steeds bereid nieuwe dingen te proberen? bekijk dan zeker onze horeca-opleidingen. specialiseer jezelf en word meester in de keuken! met deze praktijkgerichte opleidingen kan je onmiddellijk aan de slag, dit op elk gewenst niveau, in een grootkeuken of als specialist in fijne vleeswaren. je kan de warme bakker om de hoek worden of de meest verfijnde gerechten op tafel toveren in een sterrenzaak. ook degenen die dromen van een eigen zaak zijn bij syntra limburg aan het juiste adres.

 
 
 

techniek

als handige harry weet je van aanpakken en steek je graag de handen uit de mouwen. je zal je als een vis in het water voelen in een van onze technische opleidingen. na het afstuderen kan je onmiddellijk aan de slag, mede dankzij de praktijkgerichte ervaring die je opdoet tijdens de opleiding en je doorzettingsvermogen. als er ondernemersbloed in je aderen stroomt kan je ook altijd je eigen zaak starten.

 
 
 
 
 
 

zorgverlenend

wil je werken in de zorgverlende sector? dan leg je als sociaal beest snel contacten en begin je makkelijk een gesprek, ook gevoel voor esthetiek. zorgen voor en verzorgen van anderen staan bovenaan jouw lijst met kwaliteiten. welke jobs je kan uitoefenen in deze sector ontdek je hieronder!